A napszemüvegek funkciója elsősorban a szemek védelme, de esetükben nem beszélhetünk pusztán praktikumról. Egy jól megválasztott fazon felteszi a koronát az öltözékre, és olyan darabok is akadnak, melyek úgy dominálnak az összeállításban, akár egy különleges ékszer. Ugyan nincs semmi meglepetésszerű abban, hogy a kiegészítők terén is erős a retró vonal, ennek ellenére igazán izgalmasnak ígérkezik az idei kínálat.

hirdetés

A hetvenes évek stíluselemei idén nagy hangsúlyt kapnak a ruhák, kiegészítők, és a frizurák terén. Az öltözködésben az élénk színek és a kaotikus minták a meghatározóak, amihez nagyszerűen passzolnak a letisztult formájú napszemüvegek.

Szemüvegdivat nyáron

A hatvanas évek kedvelt fazonja, a cicaszem is visszatér idén, emellett pedig a geometrikus keretek és a túlméretezett lencsék gondoskodnak az extravagáns megjelenésről. A színek a kiegészítők táborában is meghatározó szerepet töltenek be idén. A teknőcmintás, hangsúlyos kereteken kívül a pasztelles, bézs és aranybarna lencsék jelennek meg. A klasszikus fekete fazonok bármilyen stílusú öltözékkel jól harmonizálhatnak, de ugyanez mondható el a sportosabb, vagányabb kreációkról.

Az aviátor stílus még mindig nincs lecsengőben, a hetvenes évek divatja ismét felmelegítette a pilótaszemüvegek trendjét. A félig sötétített lencsék nem rejtik el teljesen a tekintetet, így igazán szexi hatást keltenek. A nyolcvanas-kilencvenes évek dizájnelemei szintén a felhozatalt színesítik.No, de lássuk a változatos kínálatot!

Napszemüvegek a retró trend szellemében: nőies és vagány fazonok

Vannak, akik számára a napszemüveg csupán fogyóeszköz, míg mások szeretnek legalább a kiegészítőkből minőségi prémiumdarabokat vásárolni. Ennek alapján válogattunk a kínálatból olcsóbb, és csúcskategóriás, dizájner-kreációkat.

 

A luxushatás sem elérhetetlen, ugyanis akadnak nemesfém részletekkel, és Swarovski kristályberakással díszített dizájnok, melyek simán helyettesítik az ékszert az öltözékben. Csodás keretfazonokat mutatunk!

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés