A feltörekvő trendek alapján ezek a farmernadrágok lesznek a legnépszerűbbek a tavaszi szezonban. Nőies, retró és modern fazonok is vannak a repertoárban.

hirdetés

A farmerdivat évről évre változik, sőt, a különböző szezonokban is cserélődnek a klasszikus, modern és retró fazonok a kínálatban. A tavaszi időszakban egyértelműen a széles szárú darabok kerülnek előtérbe, amelyek sokféle stílusban kombinálhatók, nőies, vagány és sikkes megjelenést egyaránt kölcsönöznek viselőjüknek.

A tavaszi szezon legdivatosabb fazonjai: ezek a farmernadrágok a befutók

A 2024-es farmerdivat nem hozott hatalmas változást a trendeket tekintve, azonban mégiscsak átalakult valamelyest a kínálat a tavalyihoz képest. Idén is a széles szárú nadrágok vannak porondon, noha a téli szezonban sokan szeretik a szűk szabású darabokat is, amelyeket nagyon könnyű hosszú szárú csizmákkal kombinálni. A tavaszi időszak már sokkal inkább a laza, lezser, kényelmes farmereknek kedvez, hiszen a sikkes topánok, szandálok és az edzőcipők az A vonalú, illetve a baggy szabás mellett egyaránt remekül mutatnak.

A galériában megtekintheted a tavaszi szezon legmenőbb fazonjait, amelyek könnyedén stílusossá varázsolják a megjelenést. Árakkal mutatjuk a legmenőbb darabokat.

 

Idén abszolút a széles szárszabás az, ami előtérbe kerül az utcai divatban, azonban a lezser farmerek között is hatalmas eltérések vannak a fazont illetően. Az A vonalú darabok elegánsak, a baggy és a balloonfarmerek pedig egyfajta vagány, hanyag összhatást kölcsönöznek a kisugárzásnak.

A magas derékkialakítás mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a közepes, illetve alacsony derekú retró farmernadrágok is. Ha már retró, a koptatott farmerekről sem szabad megfeledkezni, sőt, a klasszikus trapéz szárak szintén visszatértek az üzletek kínálatába.

A tavaszi időszakban mindezek mellett továbbra is hódítanak a fémes, metálfényű ruhadarabok és kiegészítők, a farmereket tehát bármilyen fémdíszítés divatossá varázsolja. A fekete és a klasszikus sötétkék farmerek mellett a szürke darabok is megszaladnak a kínálatban, miközben a mamaszabású és egyenes szárú verziók sem tűnnek el a süllyesztőbe.

A 2024-es tavaszi trendek rendkívül praktikusak, ugyanis a legtöbb fazont bármilyen stílusban viselheted, bármivel össze tudod boronálni. Ne csak a divatot vedd alapul a vásárlás során, mindig figyelj arra, hogy a kiválasztott fazon passzoljon az alakodhoz, valamint az sem hátrány, ha kellőképpen illeszkedik a meglévő ruhatáradba!

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés