A magas szárú csizma minden összeállítást alaposan meg tud bolondítani, ezért idén sem maradhat ki a trendek közül. Azon túl, hogy kifejezetten sikkes viselet, még praktikus is, hiszen szoknyával, ruhával egyaránt jól működik, ráadásul melegebbé teszi az efféle öltözékeket. Mutatunk pár szupernőies szerelést, ami a lábakra helyezi a hangsúlyt.

hirdetés

A magas szárú csizmák már az elmúlt hónapokban megjelentek, hiszen a béleletlen fazonok az őszi időszakban éppúgy fellendíthetik az egyszerű szetteket. A lábat takaró lábbelik nagyszerűen mutatnak blézerrel, szoknyával és szűk szárú farmerral, így nagyon könnyű kombinálni őket. A hosszú szárú csizma a nőiesség egyik szimbóluma idén, de a retró, rockos, elegáns és rusztikus szetteket éppúgy meg tudja bolondítani.

A hosszú csizmaszár már nem okoz meglepetést, hiszen egy régi kedvencet poroltak le a tervezők, és gondolták újra a mai divatirányzatoknak megfelelően. A nyolcvanas-kilencvenes években minden nő a lábszártakaró csizmákért rajongott, amelyeknek sikkes fazonjával csak a vagány bakancsok tudták felvenni a versenyt. A trónfosztáshoz azonban kevésnek bizonyultak, hiszen a magas szárú lábbeli a nőies öltözködés egyik alapját képezte.

A magas szárú csizma a téli must-have: nőies és praktikus egyszerre

A magas szárú csizmák rengeteg lehetőséggel kecsegtetnek, mert igazán jól variálhatóak. Ha nadrággal boronálod össze, akkor a szerelésed egyszerre lesz nagyvárosi és sikkes, míg szoknya vagy ruha esetén egyértelműen a nőies hatás kerül előtérbe. Természetesen a szoknyán is sok múlik, például midiszabású darabbal kombinálva a retró vonal még jobban hangsúlyt kap. Ám a hatvanas évek egyik kedvenc viseletével is kísérletezhetsz, ehhez egy fehér csizmára és minifazonra lesz szükséged.

Sokoldalú, szupernőies szetteket válogattunk össze, melyekbe a szoknya és a hosszú szárú csizma csepegtet izgalmat. Ha kíváncsi vagy, hogy miként viselheted a retró lábbelit igazán divatosan, akkor lapozd végig a galériát!

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés