Az ünnepi időszakban a legtöbb nő szeret egy kicsit jobban kiöltözni, ezért ilyenkor rendszerint előkerülnek az egészruhák és a csillogó ruhadarabok a szekrény mélyéről. Ám sokszor még a flitterrel díszített kreációkra sincs szükség, simán megteszi egy divatos szoknya is, hiszen a sikkes fazonok tökéletesen kombinálhatóak pihe-puha pulóverekkel, selymes anyagú blúzokkal vagy csinos blézerekkel, így igazán látványossá teszik a szerelést.

hirdetés

A szoknyákat a téli időszakban a legtöbb nő kényelmi és praktikus okokból hanyagolja, ugyanis nem sokaknak akad kedve a szellős kreációkban fagyoskodni. Ám, ha máskor nem is, az ünnepi időszakban jól jönnek a szoknyák, ilyenkor bátran leporolhatók azok az elegánsabb fazonok, melyeket ritkán viselsz, hiszen pont ettől válnak különlegessé.

Az ünnepi összeállításnak nem feltétlenül kell puccosnak és feltűnőnek lennie, csillámok, flitterek, strasszok nélkül is lehet nőies a megjelenés. Ebben segít egy divatos szoknya, mert egy jól szabott fazon már önmagában sokkal csinosabbá, elegánsabbá varázsolja az összképet. Megfelelő darabokkal variálva pedig biztos, hogy nagyszerű lesz a végeredmény.

A megfázásra azonban ilyenkor se adj okot, érdemes hosszú kabáttal, harisnyával, magas szárú csizmával kombinálni az elegáns vagy romantikus szoknyácskát.

Csak egy divatos szoknya kell a sikkes ünnepi megjelenéshez

Az A vonalú szoknyák nagyon jól harmonizálnak a kötött pulóverekkel. Kedvedre válogathatsz a garbók vagy a vastagabb szvetterek közül, a téli romantikát megidéző szerelésedet pedig egy vastag övvel egészítheted ki. Ezáltal nem csak hangsúlyosabb lesz a derekad, hanem az ötvenes évek kedvelt sziluettjének elsütésével még inkább fokozhatod az összeállítás nőiességét.

 

A hatalmas, oversize  pulóverek jól mutatnak a szűkebb szoknyákkal. Az ilyen szerelések remekül összeboronálhatóak csizmával vagy egyszerű magassarkúval.

 

A bőrszoknyák is elmaradhatatlan elemeivé váltak a nőies, csinos megjelenésnek. Az átlapolt cezuraszoknya feldobja a megjelenést, így csillámok nélkül is ragyogni fogsz az ünnepi asztalnál.

 

A miniszoknya és a blézer kombinációja nagyon modern hatást kelt, miközben magában hordozza a kilencvenes évek báját.

 

A fehér ing és a buklészoknya is képes az újdonság varázsával kecsegtetni. Ez az összeállítás sem kelt unalmas összhatást, ha a fekete helyett mintás vagy színes szoknyát választasz. A megjelenésed kardigánnal vagy blézerrel koronázhatod meg.

 

A szaténszoknya szavatossága sem járt le nyár végén, pulóverrel variálva a téli ruhatárba is bekerülhet ez a darab. Mivel eléggé vékony az anyag, ezért mindenképp vastag harisnyával és magas szárú csizmával vagy bakanccsal házasítsd.

 

A kockás minta nem maradhat ki az ünnepi repertoárból, a téli romantika hívei puha szvetterrel variálhatják a rakott és ráncolt szoknyákat.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

Képek a cikkben: Edward Berthelot, Jeremy Moeller / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés