Ha már kimerítetted a nadrágos szettek minden verzióját, vagy csak a sok réteg ruha ellenére is szeretnéd ultra nőiesnek érezni magad, ideje új szintre emelni az öltözéked. A szoknya és kabát párosa zimankóban is jól működhet, persze a fazonok összhangjára ügyelni kell!

hirdetés

A praktikus öltözködés, és a vastag ruharétegek kényelme gyakran a nőiesség rovására megy télen, pedig az idei divat rengeteg kapaszkodót ad ahhoz, hogy a hideg dacára is megvalósuljon a sikkesség. A midiszoknyák most elképesztően divatosak, ráadásul ezek a holmik jól titkolják a vastagabb alsó öltözékeket.

Szoknya és kabát: így viseld nőiesen

A szoknya és kabát összeboronálásánál arra kell ügyelni, hogy az eltérő hosszúságú rétegek előnyösen tagolják az alakot.

Összenyomja a test vonalát, ha a bővebb kabát alól még egy terebélyes szoknya is kivillan, sőt, optikailag még a csizma is elvágja a lábszárat.

Sokkal rendezettebb az összkép, ha a szoknya nem villan ki a kabát alól, vagy csak egy-két ujjnyival hosszabb a felső rétegnél, a csizma pedig combig ér, így a szárának nagy része takarva van, vagy bokafazon, de színeiben szinte egybeolvad a harisnyával.

A hosszú szoknyákhoz ideálisan passzolnak a rövid műszőrme bundák, hiszen tagoltabbá teszik az alakot. A derékban passzrészes darabok a legalkalmasabbak erre.

Miniszoknyában sem fogsz dideregni, ha a kabát jóval hosszabb nála, vagy legalább térdig ér a csizma szára.

Kiemelt kép: Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés