A magenta vibráló árnyalata már önmagában megbolondítja a hétköznapi szetteket, ezek a ruhák és kiegészítők azonban még tovább fokozzák a trendi, stílusos összhatást. Árakkal mutatjuk az aktuális kínálat legsikkesebb darabjait.

hirdetés

A magenta ruhák és kiegészítők a ruhatár jolly jokerei

Az év színe, a Viva Magenta elképesztően sikkessé és izgalmassá varázsolja a hétköznapi megjelenést, abszolút megéri belecsempészni a ruhatárba a vibráló darabokat. Nem feltétlenül kell tetőtől talpig rózsaszínbe öltözni ahhoz, hogy a különleges tónus érvényesülni tudjon. Már egy-egy kiegészítő vagy apró részlet is hozzájárul a sikkes, nőies összhatáshoz. Egy táska, egy öv vagy egy sál már bőven elegendő lehet ahhoz, hogy dinamikusabbá és stílusosabbá váljon a megjelenés.

Ebben a gyönyörű árnyalatban abszolút a vöröses pigmentek dominálnak, így még azok is rajonganak érte, akik mellőzik a feltűnő pink darabokat, s inkább visszafogottabban öltözködnek. Mivel ez is egyfajta magenta, idén gyakorlatilag minden divatos, ami rózsaszín. A látványos, élénk színben pompázó holmikkal sem lehet mellényúlni, akár monokróm szettben, akár sikkes kombinációkban érdemes kipróbálni 2023 legmenőbb tónusait.

A galériában összegyűjtöttük az aktuális kínálat legsikkesebb, legcsinosabb darabjait.

 

Az egyszínű, monokróm összeállítások rendkívül trendinek számítanak idén, és nem kell tartani attól, hogy a magenta darabok viselésével vattacukorhatást kelt majd az összkép. Ha lágyítani szeretnéd az eredményt, mindenképpen kombináld halvány rózsaszínnel, esetleg fehérrel a vibráló holmikat.

A fekete mellett minden élénkebbnek és markánsabbnak tűnik, ez a magentára is igaz. Ez a párosítás fantasztikusan mutat, ám arra készülj fel, hogy elképesztően látványos lesz a kisugárzásod, ha ezt a kombinációt viseled. Szürkével szintén összeboronálhatod a magentát, ez egy fokkal visszafogottabb, könnyedebb hatást eredményez.

Más árnyalatokkal éppúgy remekül mutat, noha nem a legegyszerűbben kombinálható színről van szó. A magenta és a citromsárga például csodásan egyedi megjelenést kölcsönöz, ez a párosítás tavasszal és nyáron kifejezetten passzol az aktuális szezon hangulatához. A téli, komorabb időjárásban szintén remekül mutat a magenta, feldobja a szomorkás, borús hétköznapokat.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés