Bár kicsit még várat magára a kánikula, ideje szemügyre venni a lenge nyári ruhák kínálatát, melyek a legnagyobb forróságban is garantálják a nőies, sikkes megjelenést. Légiesek és hihetetlenül csinosak.

hirdetés

A nyári szezon elején sokakban merül fel a kérdés, hogy az egyre fokozódó melegben hogyan lehet csinosan, mégis visszafogottan felöltözni úgy, hogy az ember lánya ne süljön meg a nap folyamán. Tény, hogy cseppet sem egyszerű megtalálni az arany középutat, ám az üzletek kínálatában már temérdek olyan sikkes darab található, amelyekkel könnyedén ki lehet játszani a kánikulát.

Csinos, sikkes nyári ruhák a melegebb napokra

Noha még nem tombol a hőség, időszerű beszerezni a szezonra a legcsinosabb kánikularuhákat, ugyanis a boltok repertoárjából hamar elkapkodják a stílusos darabokat. A nagy melegben a legfontosabb a ruha anyaga, a légies, könnyed verziókban aligha lehet megsülni.

A galériában összegyűjtöttünk néhány hihetetlenül csinos, mégis visszafogott és nőies darabot, amelyek praktikusak és abszolút kihasználhatók lesznek a nyár folyamán. Akár munkában, akár egy egyszerű hétvégi kiruccanás alkalmával viselheted őket. Alkattól függetlenül mindenkinek jól állnak, legyen szó karcsú vagy teltebb formákról, előnyösen emelik ki a nőies vonalakat.

 

A nyári ruhákkal talán egyszerűbb trükközni, ugyanis a legtöbb fazon tényleg mindenkinek jól áll. A lágy esésű szabás, az A vonalú szoknyarész és a ráncolt, derékban húzott kialakítás adottságoktól függetlenül előnyösen formálja a sziluettet.

Azt már munkahelye válogatja, hogy egy pánt nélküli vagy éppen spagettipántos darab túlzónak vagy soknak számít-e, azonban a maxi vagy éppen midi fazonokkal tényleg nem lehet átesni a ló túloldalára. Ha kellőképpen légies anyagú darabra esik a választás, a nyári forróságban a hosszabb ruhák sem lesznek kényelmetlenek.

Az aszimmetrikus szabású felsőrészek minden esetben nyújtják a felsőtestet. A fodrok romantikussá teszik a megjelenést, ahogy a puffos ujjak is hozzájárulnak a különleges, sikkes összhatáshoz. Némi csipkével szintén meg lehet bolondítani a hétköznapi megjelenést, csupán arra érdemes figyelni, hogy a ruha ne mutasson túl sokat, így a kiválasztott darab valóban praktikus és könnyen kihasználható lesz a nyár folyamán.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés