A fukszia az egyik legnőiesebb, legfeltűnőbb divatszín, ám megfelelően alkalmazva nem kelt tolakodó, harsány hatást. Ez a tónus valósággal vonzza a tekinteteket, és egy csipetnyi is elég belőle ahhoz, hogy pozitív energiáival vidámabbá, ragyogóbbá tegye az öltözéket. Nem szükséges túladagolni, hiszen annyira látványos, hogy még a fekete összeállításokat is fel tudja dobni.

hirdetés

Idén a rózsaszín a legmenőbb divatszín, és egyre több tónusa kúszik be az aktuális kínálatba. A lágy, krémes árnyalatok mellett megjelentek a merészebb variációk, melyek éppolyan jól kihasználhatók, mint a pasztelles verziók, a nyári trendek között pedig egyre gyakrabban szerepelnek.

A lilás beütésű pink egyik nagy előnye, hogy szépen deríti az arcszínt, és szinte mindenkinek jól áll. A kreolosabb bőrrel rendelkezők éppúgy beültethetik az öltözködésükbe, mint a világosabb bőrszínű nők. Ilyenkor csak a megfelelő tónust kell eltalálni, és az sem árt, ha figyelsz a szerelés többi részére. A fukszia fokozza a nőiességet, és alaposan megdobja az önbizalmat, emellett jókedvet, vidámságot sugároz.

A fuksziát sokan azért félnek beépíteni az öltözékükbe, mert attól tartanak, hogy túl gyerekes vagy esetleg harsány lesz az összkép. Pedig ez a veszély senkit sem fenyeget, ha megfelelő fazonokat, tónusokat párosít össze.

A legnőiesebb divatszín a fukszia: így viseld idén

A fukszia körüli őrület még a díjátadó szezonban kezdődött, rengeteg híresség választotta ezt a színt a vörös szőnyegre, azóta pedig szinte megállíthatatlan a trend. Egyre több helyen bukkan fel ez a nőies divatszín, ami akkor sem hat soknak, ha az egész szettet uralja. Továbbra is sikkesnek számítanak a monokróm összeállítások, ezeket feldobhatod esetleg egy más árnyalatú táskával vagy cipővel.

 

A fukszia remekül mutat akkor, ha felpezsdíted pár világosabb részletmegoldással, kiegészítővel vagy ruhadarabbal.

 

A feltűnő árnyalat más tónusokkal is házasítható, nem muszáj a visszafogottságnál megmaradni. Jól bírja a pirosat, a narancssárgát és a zöldet. A zöldes árnyalatok közül leginkább a hűvösebb türkiz illik hozzá.

 

A fukszia eleve egy feltűnő szín, ám ez nem jelenti azt, hogy ne próbálhatnád ki a mintás ruhákat. A kasmírminta például kifejezetten jól áll ennek a divatszínnek. Mivel ezek a darabok eléggé feltűnőek, ezért érdemes visszafogott szabású kreációkkal összeboronálni őket.

 

A színes nadrágok reneszánszukat élik. Készülhetnek szövetből vagy farmeranyagból, a vidám hatás nem marad el. Szinte bármivel házasíthatod őket, jöhetnek a fehér ingek, pólók vagy esetleg a színes, mintás blúzok.

 

Ha csak finoman adagolnád a fuksziát, akkor kezdd a kiegészítőknél. Egy vidám táska, cipő jó választás lehet. Kifejezetten vibrálóvá, feltűnővé teszi a megjelenést.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képek a cikkben: Edward Berthelot, Claudio Lavenia / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés