A babarózsaszín közkedvelt árnyalat a tavaszi szezonban, hiszen vidámságot, nőiességet és finomságot sugall. Ám, könnyedén túlzásba lehet esni a hercegnős színnel, aminek vattacukorhatás lehet a következménye. A kislánykor kedvenc tónusa nem mindegy, hogyan jelenik meg egy nőies szettben, a végeredmény lenyűgöző és ízléses is lehet, ha megfelelően kerülnek párosításra a ruhadarabok.

hirdetés

 

Bár a babarózsaszín elég rizikós szín, mert, ha megszalad, könnyen szirupossá válhat tőle az öltözék stílusa, nem lehetetlen ízlésesen kombinálni. Világos tónusokkal összeboronálva csodásan hozza a tavasz friss üdeségét, de a biztonsági játékosok egyszerűbb, semleges színeket is társíthatnak mellé. Ugyan most nem ez a cukorkaszín a legtrendibb a szezonban, de örök klasszikus a divatban, amit bármelyik évszakban elsüthetsz.

A babarózsaszín meglepően jól variálható, bátran lehet játszani a kiegészítőkkel

Kombináld feketével

A lágy púderszínek szezonja szabad utat enged a babarózsaszín viselésének. Ha túl mézédesnek vagy kislányosnak érzed, társíts mellé sötét tónusokat, melyek azonnal kihozzák belőle a nőies eleganciát. A fekete nagyon jól mutat a világos szín mellett, és kellően ellensúlyozza a rózsaszín túlcsorduló romantikáját. Akár kiegészítőkben, akár ruhadarabokban is megjelenhet a komor fekete, ez a párosítás szuper nőies megjelenést kölcsönöz majd. Összességében azonban egy feltűnőbb eredményre kell számítani, a hatalmas kontraszt miatt garantáltan magára vonzza a tekintetet az összeállítás.

Párosítsd fehérrel

A rózsaszín-fehér kombináció némileg megőrzi a finom, púderes hatást, ám eközben mégis kifinomultabbá és visszafogottabbá varázsolja a külsőt. A babarózsaszín önmagában egy igazi cukorkaárnyalat, ezért a hófehér darabok letisztult egyszerűsége észbontóan jól mutat egy ilyen szett részeként. A szolid fehér megjelenhet egy-egy ruhadarabban, de akár kiegészítőben is, mindenképp garantálja a mértéktartó stílust.

A kiegészítőkben is elrejtheted

Ha nem szívesen bújnál tetőtől talpig babarózsaszínbe, akkor a kiegészítőkkel csepegtetheted bele az öltözékedbe. Bármilyen szín mellett játékosságot, kifinomultságot és nőiességet visz a megjelenésbe, így akár táska vagy cipő formájában is érdemes hozzácsapni az alapszetthez.

A vagány darabok elveszik a vattacukorhatást

A rózsaszín gyermekien bájos, lágy és romantikus árnyalat, ami a teljes megjelenést uralja, ha túlzóan jelenik meg a szettben. Ezt elképesztően jól kompenzálja pár vagányabb, lazább ruhadarab vagy kiegészítő. Egy egyszerű farmer is tompítani tudja a rózsaszín meghatározó tulajdonságait, ezért nagyon jó párost alkotnak. Egy szexi bakancs vagy egy laza edzőcipő pedig sportosan elegánssá tudja varázsolni a megjelenést.

Más színek mellett is elfér

A babarózsaszín egy igencsak szerencsés árnyalat, hiszen nagyon sok más szín mellett elfér az öltözék részeként. Púdertónusú darabokkal párosítva különösen kifinomult és ízléses külsőt kölcsönöz. Erősebb, élénkebb színekkel szintén észbontóan mutat, igazán sikkes és friss lesz az összeállítás, ha a halványabb rózsás árnyalatot olyan eleven színekkel kombinálod, mint amilyen a királykék vagy a levélzöld.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés