A tavasz közeledtével ismét előkerülhetnek a kellemes pasztellszínek, amelyek lágysággal és vidámsággal fűszerezik meg a szerelést. Az egyik legkedveltebb árnyalat a rózsaszín, amely idén nem hiányozhat a ruhatárból.

hirdetés

Lassan vége a télnek, így a mélyebb tónusú ruhák ismét háttérbe szorulnak, és átadják a helyüket a vidám fagyiszíneknek, amelyek a tavasz melegségével kecsegtetnek. A pasztellárnyalatok nagyszerűen variálhatóak, derítik az arcot és felfrissítik a megjelenést. Természetesen nem maradhat ki a felsorolásból az időtálló rózsaszín, amely bájával mindenkit elcsábít.

A rózsaszín a nagyvárosi hercegnők egyik kedvenc árnyalata, ami minden szerelést bájossá tesz. Ám a kislányos szín még felnőtt korban is megállja a helyét, hiszen rengeteg tónusa van, így mindenki könnyedén megtalálja a bőrtónusához leginkább passzolót. Deríti az arcbőrt, miközben lazaságot és eleganciát visz a megjelenésbe.

A viselésének az életkor sem szabhat határt, hiszen temérdek árnyalata van. Tavasszal az örökzöld pasztellrózsaszín frissíti fel a trendeket, ám a mélyebb tónusú magentát sem kell nélkülöznünk a felhozatalból.

A rózsaszín romantikussá és üdévé teszi a megjelenést

A rózsaszín legnagyobb előnye, hogy prímán muzsikál az alapszínekkel, ám a vidámabb árnyalatban pompázó kreációkkal egyaránt megállja a helyét. Könnyedén házasítható kékkel, de a pirossal sem fog összeveszni, hiszen rokontónusok. Tavasszal a pink legtöbb változata felbukkan, így kedvedre kísérletezhetsz, és nem kell bajlódnod azzal, hogyan ültesd be a már meglévő ruhakészletedbe.

A rózsaszínt monokróm szerelésként is viselheted, a magenta különleges árnyalata például igazán vibrálóvá teszi az összhatást.

Elképesztően divatosak lesznek a színes nadrágok, mint 2011-ben. A modern hercegnők ebből is választhatnak rózsaszínt. Ha túlságosan soknak érzed, akkor variáld fehérrel, vagy más visszafogott tónussal.

A vibráló árnyalatokat könnyedén házasíthatod fehérrel, így igazán letisztult lesz a végeredmény. Ráadásul a fehér fényereje igen magas, így egy világosabb pinkkel összeboronálva ragyogóvá, frissé, üdévé varázsolja a megjelenést, sőt, fiatalító erővel rendelkezik.

A blézerek tavasszal sem maradhatnak ki a repertoárból, ezért a divatos zakóból is érdemes beszerezni egy rózsaszín darabot. A pasztellárnyalatok eleganciát és nőiességet sugallnak, míg a vibráló magenta vagánysággal ruházza fel viselőjét. Bármelyiket választod, biztosan felderíti az arcot.

A barackos rózsaszín igazán romantikus, üde hatást kölcsönöz.

Akár az egész szettet uralhatja a finom rózsaszín, a púderes tónus tökéletes harmóniát teremt.

A különleges színkombinációkkal is kísérletezhetsz, idén újra felbukkannak a színtömbök, amelyek elképesztően felpezsdítik az összeállítást.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés