Kate Middleton ruhatára egyszerű, mégis elegáns darabokból áll, ez a nadrágkosztüm azonban mindent visz. A fazonja mellett a színével is tarol.

hirdetés

A nadrágkosztüm sokáig csupán az elegáns megjelenést kívánó eseményeken nyert egy kis teret magának, ám manapság már a hétköznapi, utcai divatban is megjelenik. Az alapvetően kifinomult kétrészes szetteket bármilyen stílusban lehet viselni. Attól függően, hogy mivel párosulnak, egészen át tudnak alakulni, bármilyen cipőhöz, blúzhoz remekül alkalmazkodnak. Az elegáns nadrág és a csinos blézer kombinációja letisztulttá teszi a megjelenést, előcsalogatja a nőiességet és érezhetően fokozza a vonzerőt.

A nadrágkosztüm újra népszerű: Kate Middleton változatosan viseli

A királyi család tagjaként Katalin hercegnének igencsak szűk keretek közé szorul a ruhatárának stílusa. Általában elegáns, kifinomult holmikban kell megjelennie, sőt, nagy általánosságban csak szoknyát vagy ruhát illendő viselnie. Gyakran választja azonban a legkényelmesebb átmeneti megoldást, a nadrágkosztüm ugyanis praktikus, mégis sikkes és nőies kisugárzást kölcsönöz. Kate Middleton ráadásul akár több alkalommal is felveszi ugyanazt a szettet, mégis minden esetben újít rajta valamit.

A hetvenes években elképesztően népszerű nadrágkosztüm ismét virágkorát éli, nem meglepő, hogy a mindig sikkes Katalin hercegné is ragaszkodik az elegáns kétrészes összeállításokhoz. A Roland Mouret kreáció, amin sokaknak megakadt a szeme, nem csupán a szabása miatt lehengerlő, a burgundi árnyalat különösképp feldobja a megjelenést, ráadásul szuperül passzol Katalin bőrtónusához. Az ember azt hihetné, hogy egy elegáns kosztümszettben nem rejlik túlzottan sok lehetőség, ám ő abszolút rácáfolt erre.

Képek: Samir Hussein – Pool/WireImage/Getty Images.

 

Bostonban egy csinos, elegáns blúzzal kombinálta a gyönyörű kosztümöt, ami rendkívül elegánssá tette a megjelenését. Egy kifinomult felsővel minden kétrészes szettből előcsalogatható az elegancia, Kate Middleton sem gondolta túl a dolgokat, csupán a fazonokkal, anyagokkal és a színekkel trükközött.

Nemrég Londonban ugyanezt az összeállítást viselte, ám eszközölt némi változtatást. Az rózsaszín felső helyett egy visszafogottabb, finomkötött pulcsira esett a választása, amitől kissé letisztultabbá és hétköznapibbá vált az összkép. A különbség látványos, pedig ugyanúgy a burgundi nadrágkosztüm a szett kulcseleme.

Képek: John Phillips/Getty Images/Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images/Getty Images.

 

Manapság a különböző stílusok közötti határvonal igencsak elmosódott, így a lazább holmik bátran variálhatók elegáns ruhadarabokkal. Ez a változás számtalan új lehetőséget kínál, sokkal izgalmasabbá teszi az utcai megjelenést. Noha korábban a nadrágkosztümök csupán fontos események alkalmával kerültek ki a szekrényből, mára az irodai öltözködés kulcsdarabjaivá váltak, ezek a lezser elegancia legpraktikusabb elemei.

Bár Kate Middleton nem változtatott a magas sarkú cipőn, ez az összeállítás még egy egyszerű krémszínű vagy éppen fehér edzőcipővel is jól mutatna. A sportos és elegáns ruhadarabok összeboronálása rendkívül sikkessé teszi a megjelenést.

Kiemelt kép: Samir Hussein – Pool/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Samir Hussein – Pool/WireImage/John Phillips/Getty Images/Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés