Az őszi öltözködés cseppet sem unalmas, hiszen az átmeneti időszak számos lehetőséget nyújt arra, hogy sikkes fazonokat kombinálj. A blézer remekül mutat kötött pulcsival, csupán a megfelelő verziókat kell összepárosítani a lenyűgöző összképhez. A finomkötött, vékonyabb darabok még a karcsúsított blézerekkel is jól mutatnak, ám a vastagabb holmik inkább oversize fazonnal lesznek csinosak. Képeken mutatunk egy kis inspirációt a nőies kombinációhoz.

hirdetés

A blézer ilyen remekül mutat kötött pulcsival

Az őszi szezonban nem csak a kifinomult stílusérzéket lehet megvillantani a sikkes szettekkel, a praktikum, a komfort és az ízlésesség éppúgy helyet kap az összeállításokban. A hideg, szeles reggeleken már fontos a réteges öltözködés, ám a melegebb, vastagabb holmik beemelésének nem feltétlenül kell lerombolnia a csinos, nőies összképet. Olykor ez nem tűnik egyszerű feladatnak, a felhalmozódott anyagmennyiség ugyanis pillanatok alatt rádob öt kilót az ember lányára.

 

A hideg, változékony időjárás ellenére nem kell lemondani az elegáns, kifinomult megjelenésről. A legegyszerűbb darabokkal is ki lehet hozni a maximumot a külső megjelenésből, csupán a megfelelő fazonpárosítást kell megtalálni. Egy sikkes blézer garantálja a nőies stílusjegyeket, a kötött pulóverben pedig biztosan nem fogsz fázni!

Akár kardigán, akár pulcsi, a kötött a legjobb választás idén ősszel. Divatos, trendi viseletnek számít, ráadásul bármivel összeboronálhatod, miközben kellően melegnek bizonyul a hűvös napokon. Szuperül megalapozza a réteges öltözködést, vékony blúzokat, atlétákat hordhatsz alatta, miközben egy blézer vagy egy mellény remekül mutat rajta.

A kötött pulóver bármilyen stílusban megállja a helyét, a blézerrel akár kifinomult, akár lezser eleganciát tükröző outfitet is összehozhatsz. Ha edzőcipővel kombinálod a sikkes párosítást, lezser eleganciát képvisel majd a megjelenésed, ami kifejezetten stílusosnak számít az utcai divatban. Ha még izgalmasabbá tennéd a szettet, válassz különböző kiegészítőket hozzá, például baseballsapkát és elegáns táskát, vagy éppen ékszereket.

 

A vastagabb, bővebb szabású pulcsikra oversize blézert kapj fel. Ahhoz, hogy ne rombolja le az alakot, érdemes lehet övvel szűkíteni a derékvonalat, ettől csodásan nőies lesz a sziluett. Ha lazább szettet állítanál össze, még az övre sincs szükség, ugyanis idén ősszel lehetetlen mellényúlni a túlméretezett holmikkal.

 

Amennyiben elegánsabb megjelenés a cél, érdemes a blézer-pulcsi kombinációt elegánsabb cipővel, mokaszinnel, esetleg bokacsizmával párosítani. Az összkép így rendkívül letisztult és kifinomult hatást sugároz majd. A monokróm összeállítások éppúgy eleganciát tükröznek, remek stílusérzékről árulkodnak.

 

Noha sokan azt gondolják, a kötött pulcsi unalmas, ezen pedig a blézer sem segít, semmiképp nem szabad általánosítani. Ha mégis izgalmasabbá és különlegesebbé tennéd az outfitet, egy élénkebb, vibráló tónus sokat dobhat az eredményen. Nem kell óvatoskodni a színekkel, a feltűnőbb árnyalatok remekül kompenzálják az őszi szezon borús hangulatát.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikkfotók: Jeremy Moeller/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés