A kötött ruha bármelyik formája remek választás az őszi, átmeneti szezonban, az utcai divat ráadásul minden formában imádja a pihe-puha, meleg cuccokat. Legyen szó pulcsiról, nadrágról, mellényről vagy éppen kardigánról, mind egytől egyig hozzájárul a sikkes megjelenéshez, ha ügyesen trükközöl velük. A változékony időjárásban kifejezetten praktikus viseletnek bizonyulnak, remek alapját képezik a réteges öltözködésnek.

hirdetés

A kötött ruha az őszi divat legpraktikusabb darabja: bármilyen verzióban sikkes lehet

A kötött ruhákkal nem lehet mellényúlni a hűvös hónapokban, ám sokan unalmasnak és idejétmúltnak gondolják a szimpla alapdarabokat. Az egyszerű farmer-pulcsi kombináció valóban egyhangúvá válhat, ha semmiféle különleges kiegészítő nem kerül bele az öltözékbe, azonban a kötött divat sokkal izgalmasabb lehetőségeket kínál egy egyszerű pulóver viselésénél.

Idén minden jöhet, ami kötött anyagú, az őszi szezon nem tud betelni ezekkel a sikkes, meleg, kényelmes és mégis nőies darabokkal. A galériában divatos, trendi és stílusos összeállításokat találsz, amelyek különlegessé varázsolják a megjelenést. Általában a kiegészítők határozzák meg az outfit stílusát, a kötött darabokat bármilyen szettbe beépítheted.

 

A kötött egyberuhák rendkívül nőiessé teszik a megjelenést, jól mutatnak ballonkabát alatt. Akár magas sarkú lábbelivel, akár mokaszinnel vagy bakanccsal is párosíthatod őket, a kiegészítők határozzák meg az összeállítás stílusát. Ha szívesen feldobnád az egyszerű, klasszikus vonalvezetésű ruhákat, érdemes egy-egy szép ékszerrel vagy különleges harisnyával megbolondítani a szettet.

A kötött mellénykék divatja már tavaly visszatért, idén azonban elsöprő győzelmet arat az őszi divat kategóriában. Farmeres szerelésekben, illetve szoknyával kombinálva éppúgy remekül mutat, de enyhébb időben még a nyári ingruhára is rá lehet húzni, hogy egyedi és stílusos legyen az eredmény.

A kötött pulcsikat, illetve a csinos kardigánokat szintén viselheted a lengébb, nyári kedvencek felett, ezeket a ruhákat még nem kell a szekrény mélyére rejteni. Az átmeneti időben remek megoldás, ha rétegesen öltözködsz, a kötött holmik pedig kellően melegek ahhoz, hogy kiegészítsék a könnyed, légies anyagú cuccokat. Az már csupán hab a tortán, hogy ezek az összeállítások elképesztően divatosak.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés