Ezek a stílusos, kortalan szettek negyven év felett találnak be igazán. Rendkívül egyszerűek, mégis hihetetlenül sikkessé teszik a megjelenést.

hirdetés

Sikkes, kortalan szettek 40 felett

Az életünk során több olyan fordulópont is van, amikor elkezdünk egy kicsit másként öltözni. Tinédzserkorban a legtöbben előszeretettel variálják a különböző stílusokat, ez az időszak abszolút a kísérletezésről szól. Idővel jóformán mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló darabokat, árnyalatokat, anyagokat, s javarészt ezekből állítja össze a hétköznapi szettjeit. Egyesek azt gondolják, hogy az idő múlásával célszerű kicsit másként öltözni, s az aktuális trendek közül is csak azokat „szabad” bevetni, amelyek kellőképpen passzolnak az életkorukhoz.

Ám nincs kőbe vésve, hogy az öltözködési stílust az adott életszakaszhoz vagy éppen életkorhoz kellene igazítani, így érdemes elrugaszkodni ettől a gondolattól. Való igaz, hogy számos tényező befolyásolja a stílus formálódását, ám az aktuális trendek és úgy összességében a divat mindenkinek szól. Ha valaki már nem szeretne kísérletezni a merész darabokkal, éppúgy megvan a lehetősége a sikkes összhatás elérésére.

Ezek a kortalan szettek például negyven év felett találnak be csak igazán. Semmi extra nincs bennük, egyszerű alapdarabokból épülnek fel, egy kis csavarral mégis kellőképpen megbolondítják a hétköznapi megjelenést.

 

Nem kell világmegváltó stíluspraktikákra gondolni, egyszerű, finom változtatásokkal és egy kis odafigyeléssel sokkal stílusosabbá tehető az összhatás. A szimpla kulcsdarabokból álló szettek abszolút jolly jokerek, nem igazán rejtenek magukban hibázási lehetőséget, ám éppen emiatt egy idő után könnyedén unalmassá válhatnak.

Idén a bő szárú farmernadrágok trendje hatalmas lendülettel hódítja meg az utcai divatot, a lazább szabású darabokat célszerű egy magasabb szárú bakanccsal viselni az átmeneti időben. A hanyagul betűrt nadrágszár kissé pacuha megjelenést kölcsönöz, ám az eredmény éppen ettől válik sikkessé és divatossá. Szintén egyszerű megoldás, ha egy élénk színű holmi kerül elő a ruhatárból. A pink és a piros például elképesztően nőiessé teszi a kisugárzást, miközben vibráló hangulatba burkolja a szettet.

A sportos és elegáns stílusú darabok kombinálása szintén zseniális megoldás, ha valaki egy kicsit egyedibbé tenné a hétköznapi megjelenését. A fehér edzőcipővel nem lehet hibázni, akár farmernadrág mellett, akár egy kifinomultabb széles szárú nadrág mellett remekül mutat. Ezek a párosítások szuperül hozzák a lezser elegancia stílusvonásait.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés