Sikkes, nőies szettek több stílusban, amelyeket negyven felett bármikor be lehet vetni. Az aktuális kínálat darabjai abszolút feldobják a mindennapi öltözékeket.

hirdetés

A pörgős hétköznapok könnyedén beszippantják az embert, az állandó rohanásnak és az emiatt kialakuló mókuskeréknek a sikkes öltözködés is az áldozatává válik. Nem feltétlenül kell lemondani a stílusos, trendi darabokról, akár a szimpla holmikat is lehet ízlésesen variálni. Adunk hozzá egy kis inspirációt, szétnéztünk az aktuális kínálatban és kiválogattuk a legmenőbb alapdarabokat. Ezek a szettek elképesztően feldobják a megjelenést, és nem csak negyven év felett.

Hétköznapi szettek több stílusban

Színes egyszerűség

A szimpla alapdarabok olyan összeállítások kulcselemeivé válhatnak, amelyek sokkal izgalmasabbá teszik a hétköznapi divatot. Egy fekete garbó például szinte mindennel remekül mutat, gyakorlatilag nincs olyan ruharab, amivel ne lehetne összeboronálni. A legjobb, ha egy kis színt viszel a komor téli hangulatba, így különlegesebbé teszed a megjelenésedet, ami még a kedvedre is hatással lehet.

Ez a csinos zöld színű miniszoknya a Reserved kínálatában található meg, az ára 6995 forint. A fekete finomkötött garbónyakú felső a H&M-ből vásárolható meg, 4495 forintba kerül. A szoknyához passzoló táska a Cropp üzleteiben és online vásárolható meg, 6595 forintért szerezhető be. A csinos Jenny Fairy fekete csizma a CCC-ben található meg, 14 995 forintba kerül. Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images.

 

Letisztult elegancia

A tavalyi évvel ellentétben idén nem a bézs, hanem a szürke szín hódítja meg az utcai divatot, ezért mindenképpen célszerű beszerezni pár jól kombinálható alapdarabot. A szövetkabát és az elegáns nadrág kombinációja a sikkes szettek jolly jokere lehet, ezeket a holmikat garantáltan ki fogod használni a téli szezonban. Érdemes fehérrel párosítani őket, az összkép így igazán kifinomult és nőies lesz.

A csinos hosszú kabát a House kínálatából vásárolható meg, 21 995 forintba kerül. A kényelmes, kellően meleg fehér garbónyakú pulcsi a Mohito oldaláról rendelhető meg, az ára 12 995 forint. Az elegáns, bő szárú nadrág a Zalando oldaláról szerezhető be, 9995 forintba kerül. A szetthez passzoló 5th Avenue csizma a Deichmann kínálatában található, 22 990 forintért vásárolhatod meg. Kép: Isa Foltin/Getty Images.

 

Lezser sikk

A lezser összeállítások egy pillanat alatt elegánsabbá válnak, ha magas sarkú csizmát viselsz. A zsebes nadrágok trendje idén újra fellángolt, a műszőrme kabátok népszerűsége pedig még csak nem is csökkent. Első blikkre furcsának tűnhet ez a párosítás, ám összességében rendkívül izgalmas és stílusos kisugárzást kölcsönöz. A színek harmóniája egy kis finom eleganciát csempész az eredménybe.

A krémszínű műszőrme kabát a Bonprix oldaláról rendelhető meg, az ára 23 999 forintba kerül. A stílusos Urban Classics zsebes nadrág a Zalando oldaláról rendelhető, 19 000 forintba kerül. A hozzájuk passzoló túlméretezett kötött pulcsi a Reserved oldaláról rendelhető meg, 11 595 forint az ára. A sikkes magas sarkú csizma az ecipo.hu-ról szerezhető be, 29 360 forintba kerül. Kép: Christian Vierig/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Isa Foltin/Christian Vierig/Getty Images.

Cikkfotók: Jeremy Moeller/Isa Foltin/Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás: