A nőiesen lezser stílus a negyven felett járó hölgyek körében is nagy kedvenc idén, a menő stílusmixek abszolút tarolnak az utcai divatban. Inspiráló összeállításokat mutatunk, amelyek izgalmassá teszik a hétköznapi megjelenést.

hirdetés

A merészebb stílusmixeket korábban leginkább a kísérletező tinédzser korosztály éltette, ám szerencsére manapság egyáltalán nem korfüggő az egyedi megjelenés. Néhány évvel ezelőtt sokan még tiltólistásnak tartottak bizonyos holmikat vagy kombinációkat negyven év felett, azonban 2024-ben már abszolút úgy tűnik, hogy a személyes stílus határozottan átlépi a korábbi társadalmi skatulyákat.

A nőiesen lezser, hanyag eleganciát sugalló öltözködés elképesztően népszerűvé vált a negyvenes hölgyek körében. A laza, illetve nőies holmik összeboronálásából hihetetlenül sikkes és stílusos összeállítások születhetnek, ráadásul ennek köszönhetően a kényelem, valamint az alapdarabok szélesebb körű variálhatósága szintén színre lép.

Bár régebben még a hétköznapi divat is szigorúbb keretek közé szorította a kreativitást, mára a nőies megjelenés nem feltétlenül csak nőies holmikból áll össze, ahogy a sportos és lezser sikk sem kizárólag unalmas és hanyag cuccokra hagyatkozik. Bármit bármivel lehet viselni, a lényeg az, hogy az eredmény összhangot teremtsen.

Negyven év felett egyesek attól tartanak, hogy bizonyos ruhadarabokat vagy kiegészítőket nem illendő viselni, vagy esetleg túlzottan mesterkéltnek tűnne a szett, ha egyedibb párosításokat választanának egy egyszerű munkanapra. Szerencsére már a tavalyi trendek is azt bizonyították, hogy sem az  életkor, sem pedig a ruhadarabok stílusa nem mérvadó. Ha a személyiség harmonizál az outfittel, a kisugárzás lehengerlő és ellenállhatatlanul vonzó lesz.

Lezseren nőies stílus 40 felett

Edzőcipő, laza pulcsi és elegáns kiegészítők

Enyhébb időben a klasszikus fehér edzőcipők simán bevethető alapdarabnak számítanak. Persze nem a legnagyobb fagyban kell elővenni a szekrényből a vékony talpú lábbeliket, azonban amikor nincsenek hatalmas mínuszok, igazi kulcsdarabjai lehetnek a stílusos összeállításoknak negyven év felett. Egy kis hanyagságot kölcsönöznek a megjelenésnek, különösen laza kötött pulcsikkal kombinálva. Ahhoz, hogy valóban sikkes és egyedi legyen az összkép, célszerű elegáns kiegészítőkkel és holmikkal összeboronálni az egyébként laza, egyszerű párost.

Az elegáns, széles szárú nadrágok például a téli szezonban is tarolnak, ráadásul harisnyával könnyedén rétegezhetők. Az elegáns anyag és a könnyed vonalvezetés már eleve nőiesebbé varázsolja a megjelenést, amihez egy hosszú szövetkabát még inkább hozzájárul. Ez a stílusos kombináció az egyik legnépszerűbb választás most a negyven felett járó hölgyek körében. Egyszerű, kissé lezser, mégis kellőképpen nőies és rendkívül stílusos.

Képek: Christian Vierig/Getty Images.

 

Farmer farmerral nőiesen

A farmer hétköznapi divatban betöltött pozíciója megkérdőjelezhetetlen. A nők többsége rendkívül gyakran nyúl az alapvetően lezser nadrágért, amikor valami egyszerűre, mégis stílusosra vágyik. A farmer kortalan, igazi klasszikus, ami húszévesen és negyven felett éppúgy hozzájárul a divatos megjelenéshez. Az elmúlt időszakban ismét feltűnt a hétköznapi divat vérkeringésében a farmer-farmer kombináció, amit egyre többen építenek be a stílusukba.

A különböző farmerholmiknak megvan az az előnye, hogy mindig tökéletesen alkalmazkodnak a melléjük társított ruhadarabokhoz. Ha elegánsabb kiegészítőkkel párosítod őket, nőiesebb és kifinomultabb lesz az összkép. Ha sportos, lezser darabok kerülnek a farmer mellé, inkább hanyag kisugárzást teremt majd a szett. A téli időszakban is abszolút kihasználhatod a farmercuccok sokoldalúságát, ugyanis a trendi nadrágok és farmeringek elképesztően ízlésesen variálhatók.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

A bakancs és a szoknya párosa mellett a melegítőfelső is belefér

A bakancs és a szoknya párosa sokaknál kiveri a biztosítékot. Márpedig ez a merész kombináció stabilan tartja listavezető pozícióját, s úgy tűnik, még jó ideig nem megy ki a divatból. Habár rengetegen furcsának találják, számos negyven felett járó nő építi be a hétköznapi megjelenésébe a merész kombót. És milyen jól teszik! Nem kell megijedni az egyediségtől és a különleges ruhapárosításoktól, az ütős stílusmixek teszik igazán izgalmassá a hétköznapi megjelenést.

Ha nem lenne elég a bakancs és a szoknya merész kombinációja, ehhez a szetthez még egy laza melegítőfelső is társul. Bár nagyon sokan mind a mai napig nem tudják elképzelni, hogy a lezser holmik nőies szettben tűnjenek fel, pedig egy efféle összeállítás hangulata elképesztően különleges és egyedi hatást kelt.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Cikkfotók: Christian Vierig/Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés