Ezek a sikkes, csinos nyár végi szettek tényleg nagyon betalálnak negyven év felett. A bloggerek szerint csak pár trendi kulcsdarab kell a stílusos összképhez.

hirdetés

Nélkülözhetetlen nyár végi darabok 40 felett

A nyári szezon végén már gyakran hűvösebbek a reggelek és az esték, ilyenkor a legtöbben már előhalásszák az átmeneti, nyári-őszi időszakban egyaránt bevethető holmikat a szekrény mélyéről. A negyven felett járó, népszerű divatbloggerek szerint csupán néhány alapdarabra van szükség ahhoz, hogy a nyár végi szettek stílusos, nőies hatást keltsenek. Nem gondolják túl a hétköznapi összeállításokat, mégis hihetetlenül sikkesek.

Hosszú ruhák

A maxiruháknál aligha lehet nőiesebb darabot találni az idei nyári kínálatban. A lenge anyagú, légiesen könnyed fazonok ráadásul hűvösebb, illetve melegebb napokon is megállják a helyüket. Magassarkúval kombinálva elegáns, edzőcipővel lezser összképet teremtenek. Kényelmesek, mégis fókuszba helyezik a nőiességet és a vonzerőt, nem hiányozhatnak a nyár végi ruhatárból. A legtöbb darab kortalan és bármilyen alkaton remekül mutat, alacsonyabb termet esetén sem tömöríti össze a sziluettet. Célszerű hangsúlyozni a karcsú derékvonalat, a finom esésű ruhák abszolút kiemelik az előnyös vonásokat.

Overallok

A csinos kezeslábasokkal tulajdonképpen a teljes szett letudható, nem kell gondolkozni azon, hogy a kiválasztott felső passzol-e a nadrághoz, a színek kellőképpen harmonizálnak-e, ahogy a fazonpárosításon sem kell aggódni. Amilyen egyszerűek, legalább annyira egyedivé, stílusossá teszik a megjelenést. Egyszínű és mintás verzióban éppúgy bevethetők a nyár végi időszakban, garantáltan feldobják a hétköznapi kisugárzást.

Magas sarkú papucsok

Az idei nyár egyértelműen a papucsoké, a divatbloggerek imádják az egyszerű, letisztult fazonú, kényelmes darabokat. Ha az ember lánya egy kis eleganciát csempészne a megjelenésébe az átlagos hétköznapok során, egy magas sarkú verzió garantáltan előcsalogatja a szettekből a bennük rejlő finom nőiességet. Csinos ruhákkal, szoknyákkal, de még egy egyszerű farmernadrággal is össze lehet boronálni a szezon kedvenc papucsait, az összkép kifinomult stílusérzékről árulkodik majd.

Különleges blúzok, ingek

Habár a nyári időszak egyik legnépszerűbb kulcsdarabja a szimpla fehér póló, a különleges blúzokat, ingeket sem szabad a szekrény mélyére száműzni. A legegyszerűbb nadrágok mellé érdemes egy mintás, különleges vonalvezetésű, romantikusan puffos vagy fodros darabot választani, a szettek ebben az esetben sokkal egyedibbé, stílusosabbá teszik az összképet. Jöhetnek az izgalmas motívumok, idén a pöttyös és a csíkos darabok rendkívül népszerűek, de a virágmintával sem lehet mellényúlni. A csipkés, áttetsző anyagból készült blúzok szintén remekül hangsúlyozzák a nőies kisugárzást.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés