Az oversize ing az elmúlt években valódi alapdarabbá avanzsált, így nem hiányozhat a tavaszi-nyári ruhatárból sem. Bár sokan ódzkodnak a fazontól, mivel úgy gondolják, hogy nem elég nőies, vagy slampossá teszi a megjelenést. Ám a megfelelő ruhadarabokkal variálva igazán csinossá válik, a kombinálásának pedig csak a képzelet szabhat határt!

hirdetés

Az egyszerű ing egyik nő ruhatárából sem hiányozhat, hiszen a letisztult fazon megállja a helyét hivatalos alkalmakkor vagy állásinterjúra. Könnyedén kombinálható, és pillanatok alatt elegánssá varázsolható egy jól szabott, nőies blézerrel. A stílusmixelő trendeknek köszönhetően hamar megjelent a sportosabb, lazább szerelésekben, és manapság akár edzőcipővel is viselhetjük.

A klasszikus ingfazont a tervezők idővel újragondolták, és megjelentek az oversize darabok. A túlméretezett kreációk magukban hordozzák a hanyagságot, és finom részleteket villantanak meg a nőies vonalakból. Feltűrheted az ujját, lehúzhatod a válladra vagy egy trükkös csomóval megvillanthatod a hasad.

Az oversize ing nőies hanyagságot csepegtet minden összeállításba

Bár sokan férfiasnak gondolják, a laza ingfazon mégis roppant nőies. Természetesen ehhez a megfelelő kreációra van szükség. A bővebb darabokat érdemes karcsúsító nadrágokkal, szoknyákkal kombinálni, amelyek szépen ellensúlyozzák a hanyagságot.

A csíkos ing valódi must-have volt a nyolcvanas években. A nosztalgikus divatmorzsák idén is felbukkannak, így ez a fazon sem maradhat ki! A karcsúsító hatás érdekében kombináld derékban szűkített nadrággal.

 

A túlméretezett darabokat nem muszáj betűrnöd, viselheted lazán farmerrel. Ebben az esetben is fontos az egyensúly, a csinos összhatás érdekében, szűkebb szárú nadrággal variáld.

 

A színes farmerek idén nagyon felkapottak, nem véletlenül! A 2000-es évek népszerű trendje jól megfér a különféle irányzatokkal, és a színes anyagból készült darabok igazán izgalmasnak számítanak. Ha letisztult összeállítást szeretnél, akkor tónusban passzolú inget válassz. A cipőkkel úgyszintén érdemes játszadoznod, ám az edzőcipővel lehetetlen hibázni.

 

Az oversize ingeket nyáron sem érdemes hanyagolni, jól mutatnak bermudával, rövidebb nadrággal, vagy összeboronálhatod a praktikus térdnadrággal, ami szinte hurrikánként söpört végig a trendeken.

 

A szoknya is szépen ellensúlyozza a túlméretezett kreáció hanyagságát. A maxifazonnal is prímán muzsikál, és különleges kiegészítőkkel teheted teljessé a megjelenésed.

 

Ha a rövidebb szoknyahosszra szavaznál, akkor válaszd a midit, ami töretlen népszerűségnek örvend. A felhasított ruhadarabok egyszerre vagányak és nőiesek.

 

Ha nem kedveled a túlságosan laza darabokat, akkor a kevésbé oversize kreációkat keresd. A bővebb ingek jól mutatnak ceruzaszoknyával, egy övvel pedig tovább fokozhatod a derék karcsúságát.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

Képek a cikkben: Streetstyleshooters, Juan Naharro Gimenez, Jeremy Moeller, Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés