Heidi Klum mind a mai napig az egyik legnépszerűbb szupermodell, gyönyörű lánya, a 19 éves Leni pedig határozottan, szorgosan igyekszik édesanyja nyomdokaiba lépni. Most az őszi sminktrendeket mutatja be sikkes magazinfotók tolmácsolásában.

hirdetés

Szokták mondani, hogy az alma nem esik messze a fájától. Nos, ez természetesen nem mindig igaz, ám számtalan gyermek követi szüleit a karrierúton. A modellszakmához bizony kimagasló szépség, kifogástalan alak és hatalmas mértékű kitartás kell, ezek nélkül nem könnyű érvényesülni a divat világában. Vannak, akik a nehézségek ellenére azonban kérdés nélkül követték édesanyjukat, s mára profiként állnak modellt a kamerák előtt, illetve a kifutón is.

Cindy Crawford és Kaia Gerber, valamint Kate Moss és Lila Moss mellett van még egy olyan anya-lánya páros, akikkel rendszerint találkozhatunk a magazinok címlapján. Heidi Klum jóformán semmit nem változott az elmúlt években, ám mindeközben lánya, a most 19 éves Leni kész nőként ragyog a divatlapok borítóján.

Leni Klum az őszi sminktrendek világába kalauzol mindenkit

Leni Klum már nem most kezdte a modellkedést, lenyűgöző szépségével, ragyogó szemeivel már egészen fiatalon lenyűgözte a divatszakmát. Most az Elle Germany szeptemberi címlapján szerepel, a koncepcióban pedig abszolút a különleges sminkeken van a hangsúly.

Ahogy a frizuradivatban és az öltözködésben, úgy a sminktrendek között is egyértelműen a retró hódít idén ősszel. Vannak különlegesebb, merészebb részletek, s ugyanúgy a finom, visszafogott, már-már láthatatlan smink is szerepet kap a szezonban.

Leni Klum elképesztően sikkesen, nőiesen mutatja be az őszi sminktrendek legnépszerűbb elemeit. Igazi nőként ragyog a kamerák előtt, a gyönyörű, Norman Pohl által készített Dior Beauty sminkek tökéletesen kiemelik meseszép vonásait. Érdekes látni, hogy a retró hangulat milyen remekül működik egy fiatal, mindössze 19 éves arcon. A harmónia megkérdőjelezhetetlen, a fotók tökéletesen igazolják, hogy tényleg vannak olyan klasszikus trendek, amelyek az évek, évtizedek múlásával sem veszítik el nőies erejüket.

A láthatatlan, natúr smink szépségét már év elején nagyon felkapta a divat, a természetességből pedig az őszi szezonban sem adhatunk lejjebb. Minél könnyedebb, minél tisztább az összhatás, annál nőiesebb az összkép. Nem kell eltakarni az arcot, a smink nem feltétlenül maszkként szolgál.

A cut crease szemfestés és a határozott, különleges tusvonal is hatalmas hangsúlyt kap idén ősszel. Leni Klum arca simán elbírja az erőteljesebb tusvonalat, megjelenéséhez kifejezetten passzol a hatvanas évek menő technikája.

A hatalmas, vastagra kent póklábpillák sem maradhattak ki a sorból. A Twiggynek köszönhetően népszerűvé vált hatalmas pillasor határozottan fókuszba helyezi a tekintetet, s úgy tűnik, idén ősszel újult erővel tér vissza a sminktrendek közé.

Természetesen a fodrász és a stylist is rátett egy lapáttal a retró hangulatra. A csinos ruhák, a stílusos kosztümszett és a dögös bőrszerkó, valamint a lenyalt frizura éppúgy remekül passzolt a koncepcióba.

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/Getty Images for Luisaviaroma/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés