Blake Lively ismét nagy divatpillanatot teremtett, ezúttal pedig nem egy hatalmas estélyi, hanem egy egyszerű midiszoknya áll a figyelem középpontjában. Sikkes őszi szettje szó szerint felrobbantotta az internetet, mindenki a menő színblokkos darabot akarja.

hirdetés

Blake Lively korábbi stílusbotlásaira már senki sem emlékszik, hosszú évek óta a divatikonok képzeletbeli listáján szerepel a neve, stílusáért odáig vannak a rajongók. A legnagyobb pillanata egyértelműen a 2022-es Met-gálán volt, amikor különleges, egyedi ruhájával napokig tarolt az interneten. Még csak megbecsülni sem lehet, hogy hányan nézték meg az átalakulós videót. A színésznő azonban nem csupán a vörös szőnyegen okoz meglepetéseket, hétköznapi szettjeivel is újra és újra beírja magát a divattörténelembe.

Blake Lively őszi szettjénél nincs most sikkesebb: a midiszoknya teszi izgalmassá

A hírességeket legtöbbször a filmvásznon, a színpadon vagy a vörös szőnyegen láthatjuk, az igazi stílusukat csak ritkán villantják meg a rajongók előtt. Márpedig hétköznapi összeállításaikból bőven lehet inspirációt meríteni, és ha valakinek tényleg érdemes alaposan szemügyre venni a szettjeit, az nem más, mint Blake Lively.

A színésznő igazi divatikonná nőtte ki magát az elmúlt évek során, gyakorlatilag soha nem csúszik hiba a ruhaválasztásaiba. Nemrég New Yorkban kapták lencsevégre a fotósok, a képek pedig egy szempillantás alatt ellepték a közösségi médiás felületeket. Blake őszi szettje igazi kuriózum, olyannyira harmonikus és stílusos, hogy a rajongóknak azóta határozottan a sikkes szoknyára fáj a foga.

 

A szett középpontjában egy Mother Denim midiszoknya áll, ami fazonjával és színeivel egyaránt igazi őszi gyöngyszemnek számít. A csinos darab egyébként 275 dollárba kerül, a webshopokat azonban máris kifosztották, jelenleg egyetlen méretben sem elérhető.

Blake Lively elképesztően ízlésesen viselte az egyébként feltűnő darabot. Nem vette el az élét, meghagyta a benne rejlő pezsgést, azonban úgy illesztette bele az összeállításba, hogy ne legyen túlzottan kirívó vagy tolakodó. A szoknya határozottan nyújtja az alakot, amire a fazonon túl a függőleges mintázat is rátesz egy lapáttal.

A midiszoknyák esetében azonban még a csinos, előnyös szabásvonal ellenére is fennáll az alakromboló hatás rizikója, hiszen a lábszárközépnél vágják el az alakot, ott képeznek kontrasztot. A színésznő ezt egy hosszú csizmával küszöbölte ki, s mivel a csizma szára túllóg a szoknya alján, nemhogy tömörítené az alakját a szett, sokkal inkább nyújtja a sziluettet az eredmény.

A szettben igazi őszi színeket kombinált, minden kiegészítőt és ruhadarabot a szoknya árnyalataihoz igazított. A csinos blézer és crop top párosa is már önmagában különleges, mégsem vonják el a figyelmet a menő, stílusos midiszoknyáról.

Imádjuk Blake Lively stílusát, ezzel a szettel minket is teljesen elvarázsolt!

Kiemelt kép: Gilbert Carrasquillo/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Robert Kamau/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés