A 45 éves Jessica Chastain általában a nőies elegancia híve, míg a 49 éves Heidi Klum a merészebb divatdarabokat sem veti meg. A színésznőt és a szupermodellt ezúttal cserben hagyta a legendás stílusérzéke, bár roppant csinosak voltak a Golden Globe vörös szőnyegén, ruhaválasztásuk inkább mellényúlás, mint telitalálat.

hirdetés

Jessica Chastain a George and Tammy zenés filmsorozatban nyújtott alakításáért kapott jelölést, így a tévés kategórián belül a legjobb színésznő díjának egyik várományosaként érkezett a 80. alkalommal megrendezett Golden Globe-gálára. A kategória nyertese ugyan nem ő lett, hanem Amanda Seyfried, ám a csillogó pókhálót megformáló ruhájával igencsak emlékezetessé tette a bevonulását.

Bár Heidi Klumtól nem állnak távol a sokat mutató, kacér ruhák, ezúttal nem túl stílusos kreációban jelent meg a szupermodell. Az eseményhez cseppet sem passzolt az itt-ott kivágott, tollboával ékesített miniruha, egy szilveszteri revüshow-ban azonban kétségkívül nagy sikert aratott volna ezzel a választásával. Mivel a szilveszter már lecsengett, nem is nagyon tudtuk értelmezni, hogy jöhetett a képbe az általa viselt partidressz.

Telitalálat helyett mellényúlás: két stílusos híresség hibázott a Golden Globe-on

Olyan eseményeken, amelyeknél nagy energiát kell befektetni a megjelenésbe, mindig fennáll a hibázás lehetősége. A nagy igyekezet könnyen mellényúlással végződhet, még a legstílusosabb hírességekkel is megesik, hogy félrecsúszik a választásuk.

Heidi Klum és Jessica Chastain a 80. Golden Globe-gálán. Képek: Jon Kopaloff, Amy Sussman/Getty Images.

 

Jessica Chastain Oscar de la Renta ruhája hasonló volt, mint Salma Hayek csodaszép estélyi kreációja, ám a pókhálószerűen elrendezett csillogó díszítés egy kissé farsangivá tette az egyébként mutatós ruhakölteményt. A szabása sem stimmelt, egy sokkal csinosabb verziót tudtunk volna elképzelni a színésznő karcsú alakján.

Heidi Klum, mint mindig, most is szuper formában van, csodás idomait pedig nem is nagyon takargatja. Bár rendszerint sikkes és nőies fazonok mellett voksol, ezúttal túllőtt a célon, úgy festett, mintha egy zenés show-műsor táncos jelmezét kapta volna fel magára.

Kiemelt képek: Daniele Venturelli, Frazer Harrison/Wirelmage/Getty Images.

Cikkfotók: Jon Kopaloff, Amy Sussman/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés