Heidi Klum stílusa egyszerre nőies és laza, remek érzékkel variálja a lezseren elegáns holmikat. A nyári időszakban leginkább a maxiruhákért rajong, de a sikkes overallokat sem szorítja háttérbe a hétköznapok során.

hirdetés

Heidi Klum nyári stílusa egyszerre nőies és laza

A szupermodellekről könnyű azt feltételezni, hogy kiforrott, szuper stílusérzékkel rendelkeznek, hiszen naponta rengeteg inspirációt szívnak magukba a divatfotózásoknak, a stylistoknak, a kreatív dizájnereknek és a kifutóra vitt kollekcióiknak köszönhetően. Heidi Klum abszolút erősíti ezt az elképzelést, ugyanis mesterien variálja a nőies, lezseren elegáns holmikat, gyakorlatilag mindig tökéletesen megkomponált szettben ki az utcára. Pedig abszolút nem híve az extravagáns, feltűnően egyedi ruháknak és kiegészítőknek, inkább szimpla alapdarabokkal éri el, hogy mindenki megforduljon utána az utcán.

A nyári időszakban többnyire a maxiruhák repertoárjából válogat, imádja a hosszú, légiesen könnyed kreációkat. Az ingruhák elképesztően nőiessé varázsolják a megjelenését, ám a modell az elegánsabb változatokat is gyakran viseli szimpla saruval, papuccsal vagy épp laza szandállal, amitől hihetetlenül egyedivé, stílusossá válik az összkép.

A galériában megtekintheted Heidi Klum legütősebb nyári szettjeit. Bátran kombinálja a különböző stílusirányzatokat, nem gondolja túl a hétköznapi megjelenését, így bőven lehet ihletet meríteni a ruhatárából.

 

A szupermodell gyakran veti be a hófehér ruhák friss hatását, a letisztult, visszafogott darabok látványosan hangsúlyozzák a nőiességet és érzékelhetően fokozzák a vonzerőt. Heidi Klum azonban nem marad meg a könnyed, visszafogott megjelenésnél, olykor élénk árnyalatú, mintás ruhákat választ , amelyek tökéletesen hozzák a vibráló nyári hangulatot.

Habár szívesen támaszkodik a magas sarkú cipőkben, sikkes szandálokban rejlő nőies energiákra, nem feltétlenül áldozza fel a kényelmet az elegancia oltárán. Imádja a lapos talpú nyári lábbeliket, a saruk és a papucsok ugyanúgy ott sorakoznak a ruhatárában. Sokan talán ódzkodnának attól, hogy egy kifinomult ingruhát szimpla strandszandálhoz hasonlító saruval párosítsanak, Heidi Klum azonban nemigen foglalkozik mások véleményével, és milyen jól teszi!

Az egybeszabott ruhákon kívül a sikkes overallokat is bátran variálja a hétköznapok során. Az efféle darabokkal tulajdonképpen a teljes szett letudható, nem kell sokat gondolkozni azon, hogy mit mivel kombináljon az ember lánya. Legyen szó lezser farmerról vagy egy elegánsabb, nőiesebb vonalvezetésű kezeslábasról, Heidi Klum bármelyiket tudja ízlésesen viselni. Simán a derekára köti a farmerdzsekit akkor is, ha elegáns ruhát visel, zseniális érzékkel boronálja össze a különböző stílusokat.

Kiemelt kép: iamKevinWong.com /MEGA/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés