A ballonkabát kincset érő alapdarab ősszel, ami egyik francia nő ruhatárából sem hiányozhat. A szezon kezdetétől egészen a hideg idő beköszöntéig viselik, hiszen könnyű rétegezni, ezért vastagabb cipővel, csizmával szintén jól mutat. A trencskó legnagyobb előnye, hogy bármilyen stílusban elsüthető, a sportos és az elegáns darabok egyaránt jól mutatnak vele. Mutatunk pár szuper ötletet!

hirdetés

A ballonkabát örökzöld klasszikus, ami ősszel és tavasszal évtizedek óta kiűzhetetlen az aktuális trendek közül. Időként jobban felkapja a divat, míg máskor kicsit háttérbe szorul, ám a népszerűsége vitathatatlan. Remekül kombinálható, pompás kiegészítése az elegáns kreációknak. Igazán sokoldalú kulcsdarab, amit változatosan viselhetsz ősszel, majd tavasszal ismét elővehetsz.

A francia nők régóta rajonganak a ballonkabátért, az időtlen trencskó tökéletesen beleillik a letisztult, nőies ruhatárba, de olyan semleges alapdarabok is könnyedén feldobhatók vele, mint a fehér ingek és farmerek. Főként a bézs színű megoldásokat kedvelik, a neutrális színárnyalat sosem hat túl soknak, az egész megjelenést kifinomulttá teszi.

A sikkes ballonkabát a francia nők kedvence: így viselik ősszel

A ballonkabát remekül muzsikál az elegánsabb darabokkal, ám ősszel a különleges stílusmixekbe szintén bekerülhet. Ha szívesen felpezsdítenéd egy kicsit a szetted, válassz színes cipőt. Pirossal például kifejezetten sikkes lesz az összkép.

 

A lazább, rohangálósabb napokon ugyancsak előkerülhet a francia nők kedvenc kabátja. Farmerral és edzőcipővel úgyszintén kombinálható, remek lesz az összhatás. A ballonkabát jól hozza a nagyvárosi sikket, és bár klasszikus, régi darab, friss, modern hatást kelt a megjelenésben.

 

A ballonkabát sokoldalúsága abban rejlik, hogy semlegessége révén bármilyen nadrággal, cipővel elsüthető. Pazarul mutat a bájos balerinával, ám a kicsit férfiasabb verziók sem okoznak neki gondot. A szezonban ismét előkerülhet a derby cipő, ez a fazon pedig még a farmer és ing párosából is képes kihozni a maximumot. Ballonkabáttal variálva pedig zseniális lesz az összkép.

 

A klasszikus bézs verziók mellett vannak világosabb darabok, melyekkel szintén tehetsz egy próbát. A ballonkabát világos monokróm összeállításban is szerepelhet ősszel, ebben az esetben érdemes a bézzsel és a rokonárnyalataival játszadoznod.

 

Az alakkövető variációk mellett megjelentek a bővebb, oversize fazonok, melyek könnyedén rétegezhetők. Jól mutatnak csizmával, valamint csakos, breton pulóverrel összepasszítva. Utóbbi az őszi-téli szezon egyik nagy kedvence lesz.

 

A visszafogott, letisztult színárnyalatú trencskók mellett akadnak kifejezetten feltűnő változatok is. Nagyon menő idén a kék, zöld, illetve a piros. A ballonkabát ezekben a színekben kifejezetten látványos darab. Ebben az esetben nehezebbnek tűnhet a kombinálása, ám fehérrel, feketével és különféle rokonárnyalatokkal nem okoz majd problémát, és a megjelenés sem lesz harsány.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Képek a cikkben: Edward Berthelot, Jeremy Moeller, Daniel Zuchnik / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés