A francia nők stílusa elképesztően elegáns, legtöbben közülük zsigerből tudják, hogy milyen a lezseren nőies megjelenés. Pedig főként praktikus és egyszerű alapdarabokból áll a ruhatáruk, amelyek könnyen kombinálhatóak, és letisztult vonalvezetésüknek köszönhetően sosem mennek ki a divatból.

hirdetés

A franciak nők mindig ízléses és finom formában hangsúlyozzák nőiességüket, és még a legegyszerűbb alapdarabokból is képesek sikkes összeállítást kreálni. Kedvelik a jól variálható, csinos fazonokat, amelyeket izgalmas kiegészítőkkel dobnak fel.

A lezser elegancia mondhatni, a vérükben van, és azt is érdemes tőlük ellesni, hogyan kaphat helyet a farmer a nőies szerelésekben. A francia nők sikkes stílusa apróságokon múlik, így az általuk lefektetett divatszabályokat könnyű követni. A pillanatnyi trendeket legtöbbször mellőzik, leginkább a klasszikus fazonok mellett teszik le a voksukat.

A ballonkabát népszerűsége évtizedek óta töretlen

A bézs színű ballonkabát egyik nő ruhatárából sem hiányozhat, a francia hölgyek is gyakorta viselik klasszikus összeállításokban. A tavaszi felhozatalban kiemelt helyet foglal el ez a kortalan, időtálló darab, a most divatos pasztellárnyalatú fazonvariációkat pedig biztosan több szezonon keresztül ki tudod majd használni. A karcsúsított változatok könnyedén összeboronálhatóak jól szabott egészruhákkal, de farmeres szerelésekkel kombinálva éppúgy harmóniát teremthetnek.

A virágos blúzok minden szerelést feldobnak

A virágminta idén tavasszal elképesztően népszerű, és sokféle módon helyet kaphat a ruhadarabokon. Az apró motívumok mellett megjelentek a hatalmas virágok, amelyek igazán vidámmá varázsolják az összhatást. A vidám kreációkat fodrok vagy ráncolások gazdagíthatják, ezek a romantikus divatelemek pedig rengeteg verzióban feldobhatják a szettet.

’70-es évek ihlette bő szárú nadrágok

A szűk szárú nadrágokat felváltják a bővebb szárú pantallók, amelyek szépen formálják az alkatot optikailag. A jól szabott fazonok igazán nőiesen mutatnak magasabb sarkú cipővel és inggel összeboronálva.

A nőies balerinacipő mindenhez passzol

A kényelmes lapos talpú cipők nem hiányozhatnak a francia nők ruhatárából. A balerinacipőket különösen kedvelik, hiszen könnyedén variálhatóak, és előnyt élveznek a mindennapokban.

A sikkes miniszoknya szuperül feldobja a szerelést

A rövid fazonú kosztümszoknya méltán népszerű a francia hölgyek körében, hiszen a klasszikus fazon akár még lazább felsőrésszel is kombinálható.

Egyszerű blézer

A francia nők a blézerekből az egyszerűbb, időtálló kreációkat kedvelik, amelyeket sokoldalúan variálhatnak. A fekete zakókat egész évben viselhetik, akár még elegánsabb ruhákkal is házasíthatják. Az oversize fazonok mellett a buklézakók úgyszintén megtalálhatóak a palettán, amelyek nőiesek és csinosak.

Praktikus válltáska

A táska az egyik legfontosabb kiegészítő, és ezt a francia hölgyek tudják. A minőségi, letisztult retikülöket kedvelik, amelyeket könnyedén a vállukra akaszthatnak, és minden szükséges holmijuk belefér. Csakúgy, mint az olasz nők, a táskák és cipők esetében hajlandóak nagyobb összegeket is kifizetni, hiszen ezeket a darabokat nem egy szezonra vásárolják meg. Egy dizájnos, igényesen kivitelezett táska a legszimplább öltözékeket is képes kifinomulttá varázsolni.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés