A tavasz mindig a megújulásról szól, így nem meglepő, hogy általában a tervezők is a tavaszi-nyári kollekciókkal határozzák meg az aktuális évre vonatkozó legnagyobb irányzatokat. Bár a legtöbb trend tekintetében nincs új a nap alatt, azért, ha alaposan átnézzük a kínálatot, valódi kincsekre lelhetünk. A 2021-es trendeket ezek a kulcsdarabok fogják uralni, amelyek különleges színeikkel felpezsdítik a megjelenést.

hirdetés

A borongós idő és a sötét télikabátok után a tavaszi kreációk mindig jóleső látványt nyújtanak. A színes, mintás ruhadarabok a kellemes, meleg délutánok képét vizionálják elénk. A pompázatos árnyalatokban tündöklő fazonok nem csak az öltözéket, hanem a hangulatot is garantáltan feldobják. Így, ha az időjárás engedi, érdemes minél hamarabb kipróbálni pár újdonságot.

Divatos tavaszi kulcsdarabok: nosztalgikus elemekből most sincs hiány

Bár a modern vonalvezetésű kreációk továbbra is megjelennek a kifutón, mégis a retró elemeket tartalmazó ruhadarabok az uralkodóak. Az előző szezonokhoz hasonlóan a tavaszi kollekciókban szintén felbukkannak a nosztalgikus fazonok, amelyek nagyszerűen illeszkednek az aktuális irányzatokhoz.

Úgy tűnik, hogy a legtöbb divatház a komorságot is szeretné száműzni, mivel számos színpompás kreációt alkottak, amelyek a legkülönfélébb mintákat vonultatják fel. A motívumok nagyobbak, jelentőségteljesebbek lettek, és gyakran az egész szettet uralják. A batikolt ruhadarabok továbbra is hódítanak, és a romantikus virágok kedvelőinek is tartogatunk pár finomságot.

A legnagyobb tavaszi trendek közül válogattunk, amelyeket könnyedén megjeleníthetsz az öltözékedben. Nagy változás nem történt, így előfordulhat, hogy egyes alapdarabok már most a szekrényedben lapulnak. A nőies szabású ballonkabát idén sem hiányozhat a tavaszi ruhatárból, ahogyan a hatalmas puffos ujjal, vagy válltöméssel kiegészített felsőrészek is számtalan módon megjelennek majd a szezonban. Megmutatjuk, hogy melyek lesznek a domináns kulcsdarabok!

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés