A fekete-fehér szettek alapvetően letisztultak, mégis izgalmasan, sokféle stílusban variálhatóak. Ha mindennap csak ezt a kombinációt viselnénk, akkor sem tudnánk megunni!

hirdetés

A fekete-fehér szettek egyszerűségében tengernyi lehetőség rejlik, nem csak az alkalmi verzióik közvetetíthetnek sikkes eleganciát, a mindennapokban éppúgy stílusosan és izgalmasan kombinálhatóak. Már azzal megalapozhatod a változatosságot, ha alkalmanként más-más arányban variálod a két tónust az öltözékedben, de a megjelenésed alaphangulatát úgyszintén könnyedén váltogathatod.

Ez a párosítás tökéletesen megfelel a divatos stílusmixekhez, az úgynevezett csendes luxus, a lezser nőiesség és a sportos elegancia eszköztárában gyakran felbukkan a fekete és a fehér duója. Egyes munkaterületeken már-már elvárás, hogy kifinomultságot tükrözzön a mindennapi viselet, az innen eredő smart casual öltözködési forma azonban nem csak az üzleti életben alkalmazható, bármikor hasznosíthatod az alapelveit, amikor nőies, sikkes összhangra vágysz a megjelenésedet illetően. Ehhez is remek tippeket adunk az alábbi összeállításokkal!

Fekete-fehér szettek izgalmasan: mindennapi elegancia könnyedén

A mindennapi elegancia megvalósításához nincs szükség sokoldalú eszköztárra, elegendő hozzá néhány egyszerű alapdarab, mint amilyen a fehér ing vagy póló, a fekete nadrág és blézer, esetleg a klasszikus breton top. A színskála legvilágosabb és legsötétebb tónusa abszolút semleges, éppen ezért a kombinációjuk bármilyen fűszerezést elbír.

 

A fekete-fehér szettek izgalmasan viselhetőek a kiegészítők segítségével, nem kell sokat agyalni azon, hogy miként lehet felpezsdíteni őket. Bátran beemelhetsz az összeállításba egy élénk színű táskát vagy sálkendőt, esetleg csillogó, fémes részletekkel bolondíthatod meg az összképet.

Arról azonban nem érdemes megfeledkezni, hogy az éles színkontraszt mindig hangsúlyossá teszi azt a területet, ahová kerül az öltözékben, ezért átgondoltan kell elhelyezni, mert megtöri a test hosszanti vonalát.

A fekete-fehér klasszikus, időtálló kombináció, ám az idei divatban különösen nagy hangsúlyt kap. Több trend is akad a palettán, amely előszeretettel támaszkodik örök eleganciájára, például a quiet luxury – avagy a csendes luxus -, a drámai mob wife irányzat – avagy a maffiafeleség stílusú megjelenés -,  illetve a maszkulin elegancia.

Kiemelt képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés