A fekete-fehér szettek cseppet sem unalmasak, csupán nem mindegy, hogy milyen formában kerül bele az outfitbe a kontrasztos színpárosítás. Kifejezetten izgalmas, letisztult és sikkes lehet az eredmény, ha ügyesen trükközöl a csinos holmikkal. A klasszikus árnyalatok szuperül passzolnak egymáshoz, ráadásul bármilyen kiegészítővel társíthatod őket.

hirdetés

A fekete-fehér szettek roppant sikkesek

A fekete-fehér párosítás igazi klasszikus, aligha lehet hibázni vele. Nincs másik két árnyalat, amely ennyire passzolna egymáshoz. A nagy kontraszt ellenére a sötét alsó és a vakítóan világos felső kombinációja harmóniát tükröz. Érdekes, hogy leginkább ebben a verzióban jelennek meg az outfitek az utcai divatban. A nadrág rendszerint sötétebb, miközben a blúz világos, fordítva ritkán látni ezt a párosítást.

Sokan tartanak ezektől a szettektől, különösen akkor, ha egy ing és egy elegánsabb alsó találkozik az összeállításban. Bármilyen furcsa, nem kelt ünneplős hatást az eredmény, pláne úgy, ha feltűnőbb kiegészítők dobják fel az egyszerű outfitet. Jöhetnek a különböző ékszerek, láncos táskák, csillogó részletek, a fekete-fehér kombó mellett gyakorlatilag bármi belefér.

Az eleganciát még tovább fokozza, ha blézerrel párosul az alapdarabokból álló szett. Még egy edzőcipős, tornacipős verziót is fel tud dobni ez a kifinomult holmi, a fekete és a fehér pedig kellően izgalmas kontrasztot teremt, miközben mégis a letisztult, nőies vonalon marad. A különböző stílusok összeboronálása egyébként is hatalmas divat manapság, naprakész és sikkes külsőt eredményez.

Ha különlegesebb hatásra vágysz, érdemes a ruhadarabok fazonjával, az apró részletekkel trükközni egy kicsit. A fehér ing vagy blúz tartalmazzon csipkét, esetleg fodrokat, ettől rendkívül romantikus hatású lesz az összeállítás.

A nadrág kialakításával és textúrájával szintén lehet fokozni a fekete-fehér összeállítás nőiességét. Érdemes sikkes anyagokat választani, egy bőrhatású vagy épp egy latexverzió nagyon megbolondítja az eredményt. Az őszi szezonban már könnyű a hűvösebb napokra is felkészülni, egy fekete bőrkabát elképesztően dögössé teszi a megjelenést, de a fehér kötött mellénykék és a bakancsok is előkerülhetnek lassan a szekrényből.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Cikkfotók: Jeremy Moeller/Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés