A fekete és a fehér klasszikus páros a divat világában. Ez a letisztult kombináció nem csak az alkalmi, hanem a szimpla, utcai öltözékbe is eleganciát csepegtet. Alkalmazása roppant egyszerű, és csak rajtad áll, mennyire komoly, vagy nőies.

hirdetés

Talán észre sem vesszük, de fekete és fehér ruhadarabok nélkül legtöbbször nagyon nehezen menne a harmonikus szettek összeállítása. A tarka, és a naturális árnyalatokat használó öltözékekhez elengedhetetlenek, hiszen csodásan egyensúlyba hozzák, akár a változatos elemeket is. A világos és a sötét tónus párosát önmagában viszont már ritkábban viseljük, pedig egyáltalán nem az elcsépelt trendek közé tartozik ez az egyszerű színkombináció.

A fekete-fehér divatot sosem lehet megunni, annyira sikkesen nőies

A drága holmik legtöbbször fekete vagy fehér színű dizájnt kapnak. Ennek egyszerű magyarázata annyiban merül ki, hogy ezek a színek tükrözik leginkább a letisztult eleganciát, ezáltal kifinomultnak hatnak.

A ruházati daraboknál is hasonló dolog történik, csak, hogy ezek esetében még ennél is több használható oldala van a szimpla színpárnak. A fekete slankító, és a fehér derítő tulajdonságával ugyanis optikailag karcsúsító szetteket is könnyen össze lehet állítani.

A fekete-fehér kifinomultsága könnyen előcsalogatható csinos szabású dresszekkel és felsőkkel. Azonban, ha valami újdonságra vágynál, akkor érdemes kipróbálni a menő színpárt a sportos szetteknél is, melyek nem kizárólag a melegítő nadrág és a pulcsi kombójából állnak. Olykor elég egy-egy lezser kiegészítő vagy ruhadarab is. Meglepő lesz, mennyire kellemesen fonódnak össze a laza stílusjegyek, a letisztult és nőies színvilággal.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés