Noha a vörös szőnyeg esetében első blikkre mindenki a hatalmas, ragyogó estélyikre gondol, Mila Kunis rendszerint bebizonyítja, hogy nem feltétlenül kell habos-babos kreációkat választani a sikkes megjelenéshez. Mutatjuk az eddigi legstílusosabb szettjeit.

hirdetés

Vörös szőnyeg hanyag eleganciával: Mila Kunis nagyon ért a divathoz

A vörös szőnyeges eseményekről szinte mindenkinek a gyönyörű estélyi ruhák ugranak be elsőként. Tény, hogy az elegáns rendezvények alkalmával, mint például az Oscar-gála, a Met-gála vagy épp a Golden Globe-gála, a legtöbb híresség mesébe illő kreációkba bújik, azonban nem szabad elfelejteni, hogy vannak olyan összejövetelek is, melyek nem kívánnak nagyestélyis bevonulást, ezáltal engedékenyebb, visszafogottabb a dresszkód. A sztárok már előre értesülnek arról, hogy milyen szettekben célszerű érkezniük egy-egy díjátadóra, filmbemutatóra vagy fesztiválra, noha konkrét tippeket aligha kapnak a szervezőktől.

Megjelenésük nagyban tükrözi ilyenkor a személyes, hétköznapi ízlésüket. Bár a legtöbben neves stylistoktól kapnak segítséget az outfit összeállításához, a legtöbb esetben nekik is van beleszólásuk abba, hogy mit viselnek egy lazább esemény alkalmával. Mila Kunis stílusos, sikkes szettjei határozottan a lezser elegancia vonalán mozognak, elképesztően menők és stílusosak. A színésznő nagyon ért a divathoz, pedig tényleg semmit nem visz túlzásba ilyenkor.

 

Mila Kunis imádja a feketét, a hanyag elegancia pedig szó szerint a vérében van. A hétköznapok során is imádja vegyíteni a különböző stílusokat, az ütős kombinációkkal pedig a vörös szőnyegen sem finomkodik, ám minden alkalommal ízléses formában tálalja a laza nőiességet. Simán felvesz egy habos tüllszoknyát menő dzsekivel, de a klasszikus ceruzaszoknya mellé is bátran választ hátul kivágott, merészebb blúzt. Inkább mély tónusú ruhákat visel, de alkalomadtán beveti az élénkebb színek varázsát.

A kis fekete ruha igazi jolly joker kulcsdarab a ruhatárában, rajong a visszafogott eleganciáért. Gyakran villant meg dögös részleteket, nőies stíluselemeket az öltözékeiben, előfordul, hogy a visszafogott körömcipőt stílusos combcsizmára cseréli, vagy áttetsző csipkével dobja fel a szimpla összeállítást. Mila Kunis soha nem gondolja túl vörös szőnyeges szettjeit, mégis minden alkalommal lehengerlően fest, elképesztően sikkes kombinációkban áll a fotósok elé.

Kiemelt kép: Emma McIntyre/E! Entertainment/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés