A bézs kabát a szezon egyik must have darabja, ami nem csak divatos mivolta miatt nélkülözhetetlen az őszi ruhatárból, hanem azért, mert jól kombinálható, és mindig alkalomhoz illő. Persze, sokféle fazonja létezik, ám a letisztult vonalú kreációk számítanak csak igazi aduásznak, hiszen semlegességük révén, rengeteg stíluslehetőség rejlik bennük.

Az egyszerű szabású bézs kabát – legyen ballon, vagy szövet -, akkor is hálás darab, ha visszafogott, vagy épp extravagáns öltözéket koronáz meg vele az ember lánya, esetleg egy-egy feltűnő kiegészítővel operáló, kirívó stílusmixet szeretne ellensúlyozni.

7 őszi szett, amit a bézs kabát tesz igazán nőiessé

A bézs kabátnak van egy jó szokása, mégpedig, hogy elegánsabbá varázsolja még a faék egyszerűségű szetteket is, ugyanakkor képes nőies szintre emelni az edzőcipővel, vagy bakanccsal kombinált öltözékeket.

A monokróm, kosztümös, vagy nadrágos outfit sem unalmas, ha rákerül egy efféle kabátka, ráadásul jótékonyan tompítja az élénk színek és minták harsányságát.

 

Egységesíti, ráncba szedi a megjelenést azzal, hogy a káoszból harmóniát teremt, a különleges kiegészítőket pedig békésen hagyja érvényre jutni. Ám ahelyett, hogy ódákba foglalnánk a bézs kabát nevét, nézzük meg inkább a sokkal beszédesebb képeket.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés