Ősszel, a barna mellett más színárnyalatok is beszivárogtak a trendek közé, ilyen például a mustársárga, az olajzöld vagy a bordó. A kellemes, meleg árnyalat a lehulló faleveleket idézi meg, emellett sikkes eleganciát kölcsönöz a viselőjének. Tippet adunk, miként építheted be ezt a mély árnyalatot az öltözékedbe!

hirdetés

Míg nyáron a pasztellárnyalatok voltak a legkedveltebbek, ha öltözködésről volt szó, addig ősszel ismételten előkerülhetnek a mélyebb tónusok. Ám nem muszáj leragadni a feketénél és a szürkénél, hiszen a bordó és rokonárnyalatai nagyszerűen kombinálhatóak. A telt színek melegséget kölcsönöznek az összeállításnak, gond nélkül variálhatóak, hiszen a burgundi-, kármin- és bíborvörös egyaránt könnyedén beilleszthető.

A bordó a legnőiesebb szín ősszel

Házasíthatod őket semleges színekkel, ám éppúgy megállják a helyüket rózsaszínnel, vagy fémes kiegészítőkkel. Ha letisztulttá szeretnéd tenni a szerelésed, akkor párosítsd bézzsel, barnával vagy feketével, így sokkal nyugodtabb összeállítást fogsz kapni.

Idén nagyon sikkesnek számítanak a műbőrből készült ruhadarabok, ezek egyszerre vagányak és nőiesek. A bőrhatású nadrágok vagy blézerek például nagyon könnyen kombinálhatóak, és a letisztult bordó árnyalat lezser eleganciát kölcsönöz a megjelenésnek.

A miniszoknya még a hűvösebb időben is megállja a helyét, ha hosszú szárú csizmával, és kötött pulóverrel variálod.

A bézs és a bordó kombinációja egyszerre kelt elegáns és friss összhatást. Mindkét árnyalat nagyon divatosnak számít ősszel, így a házasításukból csak jó sülhet ki.

Ha bordó kabátot választasz az őszi időszakra, akkor mindennap izgalmassá teheted a megjelenésed.

Monokróm összeállításként is viselheted, vagy feldobhatod a szerelésed valami kockással.

A vörös árnyalatot akár mintás darabokkal is kombinálhatod, így is varázslatos lesz a végeredmény.

Ha nem szeretnél nagy felületen bordót viselni, akkor válassz kiegészítőt ebben az árnyalatban! Nagyszerűen feldobja az egész összeállítást.

A bordó jó barátságot ápol az olajzölddel és a sárgával is.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés