Idén igazán színesnek ígérkezik az átmeneti szezon, rengeteg vibráló árnyalat számít trendinek, amelyek könnyedén beilleszthetőek az öltözékbe, és fiatalossá teszik az összhatást. Ezek a divatszínek még a borúsabb őszi napokon is feldobják a kedved!

hirdetés

Őszi divatszínek, melyek csodásan feldobják a megjelenést

Míg nyáron sokan világosabb színeket viselnek, addig a téli hónapokban megfigyelhető a beszürkülés. Ilyenkor a legtöbben mélyebb tónusú ruhákra váltanak, vagy akár teljesen feketébe burkolóznak. Bár a sötét színek optikailag karcsúsítják az alakot, mégsem érdemes csak rájuk hagyatkozni az őszi szettek összeállításakor. Egy-egy vidám kabáttal remekül feldobható az összhatás, és még a borongós reggeleket is képesek felvillanyozni. A világos színek kortalanok és megfiatalítják a viselőjüket, ezért egyik nő ruhatárából sem hiányozhatnak a derűsebb darabok.

A Pantone minden szezon elején készít egy összeállítást, amely tartalmazza az adott időszakra vonatkozó legdivatosabb árnyalatokat. Az év színe a kék, melynek bármelyik árnyalatát viseled, biztosan telitalálat lesz. Természetesen az uralkodó színeken túl is léteznek divatos árnyalatok, amelyeket érdemes kipróbálni idén. Ilyenek például a bézs, a bordó vagy az olívazöld.

A vibráló árnyalatokat viselheted monokróm szettként, vagy variálhatod más, egyszerűbb tónusokkal. A bátrabbak pedig akár egymással is kombinálhatják őket. Bárhogyan épülnek be a ruhatáradba, a siker garantált lesz.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Christian Vierig / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés