A színes öltözködés nagyon trendinek számít, ám nemcsak ezért érdemes beszerezni pár vibráló darabot, hiszen segítségükkel, sokkal fiatalosabb lesz a megjelenés.

hirdetés

A monokróm összeállítások

Függetlenül attól, hogy mi az év divatszíne, nem érdemes hanyagolni a többi színt sem az öltözködésből. Ahogyan az alapszíneknél sem szükséges leragadni. A fekete például roppant sikkesnek számít, ám az összhatást mégis túlságosan komorrá teheti, és sok esetben sápaszthatja a viselőjét.

A megfelelő színek kombinálásával viszont sokkal fiatalosabb és üdébb lesz a megjelenés. Vannak árnyalatok, amelyek kifejezetten jól mutatnak együtt: ilyen a kék és a citromsárga, a piros és a zöld, a rózsaszín és a narancssárga. Ezek a tónuspárok vibrálóvá varázsolják az összhatást.

A színek szerelmesei próbálkozhatnak a monokróm összeállításokkal. Ilyenkor az egész szettet csak egy szín, vagy annak árnyalatai uralják. Elsőre furcsának tűnhet, ám elnézve az amerikai blogger, Blair Eadie képeit, az ember lányának azonnal megjön a kedve ehhez a trendhez. Blair fotóiból sugárzik a vidámság, ami a színek bátor használatának köszönhető. Öltözködése iránymutatóként szolgálhat a legtöbb nő számára, hiszen a színpompás szettek, még a legszürkébb őszi reggelen is megmenthetik a napot.

A rózsaszín a legtöbb kislánynak a kedvenc színe, és felnőttként sem érdemes elhagyni. Kortalan, így az idősebb hölgyek egyaránt viselhetik.

A szett állhat akár a rózsaszín különféle árnyalataiból, hiszen jól megfér egymás mellett a babarózsaszín, a fukszia, vagy akár a magenta.

A kék az év színe, nem hiába, mert rendkívül elegáns és kifinomult. A sötétebb árnyalatok tökéletesek őszre.

Bár a pasztellesebb árnyalatokat a legtöbben tavasszal, nyáron hordják, az őszi időszakban is megállják a helyüket. A menta pedig mindig garancia a nőies megjelenésre.

Ha a hidegebb időben sem szeretnéd hanyagolni a zöld színt, akkor válassz mélyebb tónusokat, és akár egy ugyanolyan árnyalatú harisnyával is kiegészítheted az összeállítást.

A nőies kosztümökhöz is párosítható egy vibráló színű felső, így nagyon letisztult, ám mégis sikkes lesz a végeredmény.

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés