A fehér az egyik legsokoldalúbb divatszín, egyszerűsége miatt sokan mégis az unalmas jelzővel illetik. A letisztult árnyalat könnyedén uralhatja az egész szerelést, hiszen deríti az arcszínt, és pillanatok alatt varázsolja az egész megjelenést üdévé, fiatalossá.

A nyári melegben a fehér az egyik legpraktikusabb szín, hiszen az árnyalat visszaveri a fény összes spektrumát, így nem sül meg benne az ember lánya a napon. Roppant elegáns árnyalat, jól bírja a feltűnőbb tónusokat és mintákat. Bármivel kombinálható, és megfelelő kiegészítőkkel könnyedén feldobható.

A fehéret a legtöbben más, feltűnőbb árnyalattal szeretik házasítani. Bár a tónuspárosítások nagyon sikkesnek számítanak, érdemes kipróbálni a színt monokróm összeállításként. Önmagában is remekül mutat, ha pedig szeretnél mégis több izgalmat csempészni a szerelésbe, akkor ezt pár, sikkes kiegészítővel megteheted!

A színárnyalat legnagyobb előnye, hogy még a sportosabb szerelésekbe is belevisz egy kis eleganciát, nőiességet. Az arcszínt egyaránt deríti, ezzel sokkal fiatalosabbá, ragyogóbbá teszi a megjelenést.

A fehér minden szerelést izgalmassá varázsol

A fehér könnyedén uralhatja az egész szerelést, egyáltalán nem lesz zavaró. Az egészruhákat nem szabad kihagyni a repertoárból, hiszen letisztulttá, nőiessé teszik az összeállítást.

A nőies szabású nadrágkosztüm sosem megy ki a divatból, és a szerelést sokféleképpen viselheted. A blézer önmagában is jól mutat, a pantallót pedig színesebb felsőrészekkel egyaránt házasíthatod.

A lezserebb, sportosabb összeállításokat is szépen finomítja a világos színárnyalat. A menő miniszoknya és a póló kombinációja igazán friss és vagány.

Bár sokan nem szeretik a túlságosan világos árnyalatok ősszel, a letisztult tónus bátran bekerülhet az összeállításba. Önmagával is házasíthatod, vagy kipróbálhatod pasztelles, esetleg vibráló tónusokkal.

 

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés