A fehér póló igazi alapdarab, amit egyszerűen imád az utcai divat. Nem lehet vele mellényúlni, bármilyen stílusú szettről legyen szó, az egyszerű felső garantáltan megállja a helyét. Kifejezetten passzol a sportos, lezser összeállításokhoz, miközben az elegáns, kifinomult holmik mellett szintén remekül mutat. Amilyen egyszerű, legalább annyi lehetőség rejlik benne, mindenképpen ott a helye a ruhatárban!

hirdetés

A fehér póló az utcai divat aduásza

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy mindenféle színes, mintás és különlegesen díszített ruhadarabot vásárolnak össze, amelyeket igencsak nehéz összepárosítani. Ezeket a különleges holmikat érdemes egyszerű, letisztult darabokkal variálni, így nem lesz zsúfolt és túlzó az eredmény. Ám fehér póló valóságos jolly joker, a nyár végén könnyedén kombinálható, ráadásul bármilyen stílusban jól mutat, idomul a mellé társított holmikhoz.

A galériában több szettet is találsz, amelyekben remekül mutat az egyszerű fehér póló. Laza, nőies és elegáns összeállítások éppúgy megtalálhatók a válogatásban, így bármilyen stílust kedvelsz, garantáltan ott lesz a kedvenced!

 

Sokan a testnevelésórákkal azonosítják a szimpla fehér pólót, hiszen a legtöbb iskolában ez a kötelező viselet. Az alapdarab azonban sokkal több egy szimpla egyenruhánál, rengeteg lehetőség rejlik benne. Sokféle fazonnal találkozhatunk, melyeket érdemes beleilleszteni a nőies, elegáns és lezser szettekbe. Legyen szó rövidebb vagy hosszabb, bővebb vagy feszesebb verzióról, garantáltan passzolni fog a hétköznapi holmikhoz.

Színéből adódóan gyakorlatilag mindenféle árnyalat és mintázat mellett remekül mutat. Nem teszi kihívóvá a megjelenést, sőt, letisztult irányba mozdítja az összképet. Blézerrel, melegítővel, szoknyával és farmernadrággal éppúgy remekül mutat, ráadásul egy-két különleges kiegészítővel hihetetlenül meg lehet bolondítani a végeredményt.

Nem kell félni attól, hogy túlzottan egyszerűvé tenné a megjelenést. A fehér póló csupán bástyaként szolgál, amit bármivel össze lehet boronálni. Az összkép stílusa sokkal inkább a mellé társított holmikon múlik. Ha az elegáns, nőies megjelenés a cél, mindenképpen érdemes kétrészes szettekkel, kosztümökkel, de legalább egy farmernadrág-magassarkú kombinációval párosítani. Ám a lazább darabok, kényelmes nadrágok és az edzőcipő szintén remekül mutatnak mellette.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés