Az idei nyári divat kedvence egyértelműen a letisztult, egyszerűségében nőies fehér ruha. Bármilyen stílusban viselheted, megalapozza a sikkes megjelenést.

hirdetés

A nyári divat kedvence a letisztult, könnyed fehér ruha

A nyári divat elképesztően izgalmas repertoárral készült az idei szezonra, a különleges szabások, a merész árnyalatok és a látványos kivágások egyaránt tarolnak 2023-ban. Ennek ellenére a legnagyobb kedvencek cseppet sem mondhatók extrának vagy éppen feltűnőnek, ugyanis a szimpla, letisztult fehér ruhák vezetik az aktuális népszerűségi listákat.

Tulajdonképpen az egyszerűségükben rejlik a különlegességük, ugyanis fehér tónusuknak köszönhetően gyakorlatilag bármivel könnyedén összeboronálhatók, bármilyen stílusban remekül mutatnak, ezáltal bármilyen alkalom esetén bátran bevethetők. Nem kell sokat gondolkozni a kiegészítők kiválasztásakor, a fehér szín mellett minden árnyalat markánsabban, merészebben mutat.

A galériában összegyűjtöttünk néhány csinos fehér fazont, amelyek megtalálhatók a különböző ruhaüzletek kínálatában is. Idén leginkább a maxi verziók népszerűek, de a spagettipántos ruhák éppúgy gyakran bukkannak fel az utcaképben.

 

Egy fehér ruha már a letisztultságából adódóan is eleganciát és nőiességet sugároz, így egy pillanat alatt finommá és stílusossá varázsolja a megjelenést. Gyakorlatilag bármilyen fazonra essen a választás, a csinos egyberuha garantálja a trendi, divatos külsőt. A derékban húzott fazonok szépen formálják a sziluettet, de egy-egy öv segítségével a zsákszabású darabokat is csinossá lehet alakítani.

Akár papuccsal, akár szandállal szuperül mutatnak, ám sportosabb kiegészítőkkel, például fehér edzőcipővel éppúgy összeboronálhatod őket. Ez a párosítás remekül hozza a lezser eleganciát, manapság pedig egyébként is divatos a különböző stílusok merész kombinálása. Az, hogy milyen stílusban pompázik a megjelenés, leginkább a kiegészítőkön múlik, ugyanis a szimpla fehér darab remekül alkalmazkodik a mellé társított részletekhez.

Hűvösebb napokon érdemes a fehér színű ingruhák közül válogatni, melyek anyagukból adódóan abszolút komfortosak lehetnek a borongósabb időjárás ellenére. Ha épp tombol a hőség, a légiesebb, könnyedebb verziók megfelelő szellőzést biztosítanak, miközben a fehér szín visszaveri az UV-sugarakat, ezáltal a világos ruhák valóban a legpraktikusabb s emellett a legsikkesebb választásnak bizonyulnak.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés