Az elegáns és nőies fehér ruhák akár az utcai viseletben is megállják a helyüket. A ragyogó darabok már önmagukban is szuper látványosan mutatnak, csipkével és virágmintákkal párosítva pedig még kifinomultabbá teszik a megjelenést. Akár monokróm szettek részeként, akár színes kiegészítőkkel társítva egyaránt jól mutatnak.

hirdetés

A divatos fehér ruhák kiemelik a nőiességet

A szimpla atléta, a fekete nadrág, egy csinos farmer vagy egy szép ing mind-mind alapdarabnak számít. Egy gyönyörű fehér ruha éppen olyan jól jöhet, a mindennapokban és fontosabb események alkalmával éppúgy megállja a helyét. Letisztult, könnyed kisugárzást kölcsönöz a viselőjének, miközben maximálisan kihangsúlyozza a nőies vonásokat.

Sokféle szabást vonultat fel a kínálat, így az alkatnak megfelelően bármilyen vonalvezetésű darabra eshet a választás. A rövidebb, merészebben varrott fazonok is visszafogottabbnak tűnnek, ha fehér tónusban pompáznak. A csipkés, fodros részletek romantikussá, különlegessé teszik a megjelenést. Noha igencsak halovány tónus a fehér, világosabb árnyalatú bőr mellett sem kelt sápasztó hatást, így jóformán bárkinek jól állnak a ragyogóan fehér ruhadarabok.

 

Monokróm szettekben kifejezetten eleganciát sugallnak. Még akkor is rendkívül egységesnek hat az összkép, ha különböző nude tónusú kiegészítőkkel kombinálod a fehér ruhákat. A barnával szintén jól mutat, azonban az erőteljesebb árnyalatú részletek már kontrasztot teremtenek az outfitben, az elemek mégis hihetetlenül összepasszolnak, az eredmény sikkes és nőies lesz.

A színes kiegészítők feldobják az efféle holmikat. A fehér jó alapja lehet bármilyen stílusú öltözéknek, teljesen mindegy, hogy milyen vibráló tónussal boronálod össze, minden remekül passzol hozzá. Az élénkebb táskákkal, cipőkkel társított fehér ruhák játékosabbnak, könnyedebbnek hatnak, csodásan harmonizálnak a pezsgő nyári hangulattal.

Attól függően, hogy lapos talpú, könnyedebb lábbelivel vagy éppen magassarkúval kombinálod, a szett lehet egyszerű és roppant elegáns is. Arra azért figyelj, hogy egy esküvőn semmiképp nem érdemes a szekrényben rejtőző fehér darabot választanod. Íratlan szabály ugyan, ám nem illik hófehér kreációban megjelenni a nagy napon, kivételt képez ez alól, ha éppen te vagy a menyasszony.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés