A fehér szín könnyedén beültethető a letisztult öltözékekbe, de balanszként is jól működik, ha mintás vagy színes ruhadarabokkal kombinálod. Ha üde megjelenésre vágysz, ezeket a tippeket kövesd!

hirdetés

Szinte minden nő szekrényében akad néhány fehér felső, nadrág, vagy ruha, ami mindenhez jól passzol, így nem kell sokat gondolkodni azon, hogy milyen kiegészítőket bír el. Sokoldalúan variálható, örök kulcsdarabok ezek, amiket akkor sem kell félretenni, ha új divathullámok jönnek.

A fehér szín ultranőies: inspiráló nyári szettek

A fehér színnel nem lehet túlzásokba esni, hiszen sohasem tolakodó az öltözékben. Akár monokróm szettben is viselheted, de a most divatos pasztellkékkel, vagy fémszínekkel éppúgy remekül mutat.

 

Egyensúlyt teremt az eltérő mintás felületek között, kiemeli az élénk színek vibrálását, semleges tónusok mellé társítva pedig, egy kis lágyságot, finomságot csepegtet a megjelenésbe. A fehér ruhadarabokkal és kiegészítőkkel pofonegyszerű harmonikus összhangot teremteni, persze, nem árt inspirálódni, hogy még több új ötlettel gazdagíthasd a stílusodat.

Kiemelt képek: Christian Vierig, Jeremy Moeller/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés