Bruce Willis felesége elképesztően sikkesen öltözik, minden alkalommal nőies, elegáns ruhában lép a vörös szőnyegre.

hirdetés

A híres színészt valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, ám gyönyörű feleségét is egyre többen felismerik a fotókon. Emma Heming Willis és Bruce Willis házassága példaértékű, a gyönyörű modell mind a mai napig hatalmas szeretettel és odaadással nyilatkozik férjéről.

Noha a legtöbben Bruce Willis feleségeként ismerték meg, a gyönyörű Emma már a kapcsolatuk előtt is népszerű volt a divatszakmában. Egészen fiatalon, 16 évesen fedezték fel egy televíziós műsorban, modellkarrierje ezután csak felfelé ívelt. Sok márka reklámjában felbukkant, többek között az Escada, a Gap, a Garnier és az Intimissimi termékeit népszerűsítette. Több magazin címlapján megfordult, a Glamour, az Elle és a W Magazine borítójáról is visszaköszönt az arca.

Modellként nem csupán a nyomtatott sajtóban, illetve különböző reklám- és kampányanyagokban kapott szerepet, a kifutón éppúgy többször vonult neves márkák darabjaiban. Olyan ismert tervezői holmikban sétált végig az emelvényen, mint a Paco Rabanne, a Christian Dior, a Chanel, a Mugler, a Valentino vagy a Ralph Lauren, de még Victoria’s Secret Fashion Show-n is találkozhattak vele a divatrajongók. Noha modellként is abszolút kijárta a saját útját, a Bruce Willisszel kötött házassága tette igazán ismertté.

Bruce Willis felesége elképesztően sikkesen öltözik

A gyönyörű Emma nem csupán lehengerlő szépségével varázsol el mindenkit, kifinomult, nőies stílusából éppúgy sokan merítenek ihletet. Legyen szó bármilyen vörös szőnyeges eseményről, garantáltan olyan darabban lép a fotósok elé, amellyel emlékezetes divatpillanatot teremt. Soha nem tolja túl a flancot és a dögösködést, pontosan tudja, hogy a letisztult fazonok és árnyalatok éppen olyan vonzó kisugárzást kölcsönöznek. A galériában összegyűjtöttük az eddigi legsikkesebb szettjeit.

 

Gyakran visel feketét, egyáltalán nem fél kihasználni a sötét tónusban rejlő kifinomult sikket. Sokan attól tartanak, hogy a mély árnyalat túlzottan borús, gyászos külsőt kölcsönöz, ám nem lehet elmenni amellett, hogy az egyik legelegánsabb színről beszélünk. Persze előfordul, hogy színes vagy mintás darabokban érkezik az eseményekre, azonban Bruce Willis felesége ez esetben is megőrzi visszafogottságát, inkább a könnyedebb verziók között válogat.

Emma Heming a csinos fazonokkal éppúgy mesterien trükközik, soha nem viszi túlzásba a magamutogatást, pontosan tudja, hogy mi áll jól neki. Ha rövidebb szoknyát választ, a ruha felsőrésze biztosan zárt, így az összhatás nem válik túlzóvá és kihívóvá. A mélyebb kivágásokat abszolút kerüli, mégis minden alkalommal nőies és dögös hatást kelt az eredmény. Fantasztikus érzékkel nyúl az elegáns darabokhoz, sikkes stílusából bőven lehet ihletet meríteni.

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés