Geri Halliwell sokak számára talán Ginger Spice-ként ismerős, a stílusa azonban teljes mértékben megváltozott az elmúlt időszakban. Csak egyetlen színt visel, de cseppet sem unalmas a megjelenése.

hirdetés

A Spice Girls minden idők egyik legsikeresebb lányegyüttese volt, a kilencvenes években hatalmas lendülettel szárnyalta túl  a fiúbandák népszerűségét. Geri Halliwell Ginger Spice-ként vált világszerte ismertté, a dögös, vagány külsőt azonban abszolút maga mögött hagyta az elmúlt évtizedekben. Kifinomult úrihölgy vált belőle, aki rajong az elegáns darabokért.

Geri Halliwell stílusa teljesen átalakult: úrihölgyként öltözik

Annak idején minden Spice Girls-tag egy-egy karaktert testesített meg. Geri Halliwell Ginger Spice-ként elképesztően dögösen öltözködött, igazi vadóc volt a kilencvenes években. Nem csupán a vékonyra szedett szemöldököt, a merész megjelenést is a háta mögött hagyta, az elmúlt években kifinomult stílusra váltott.

Szinte évről évre vált egyre sikkesebbé, a ruhatára folyamatosan tisztult és egyszerűsödött, már ami a színpalettát és a fazonokat illeti. Jóformán csak fehér holmikat visel, néha egy kis bézzsel vagy barnával megspékelve, az összhatás mégsem unalmas.

Zseniálisan trükközik a könnyed árnyalattal és az elegáns, nőies darabokkal, remek érzéke van a divathoz. A galériában összegyűjtöttünk néhány csodás összeállítást Geri Halliwell gardróbjából. Manapság már alig lehet ráismerni, nem túlzás azt mondani, hogy semmit nem őrzött meg Ginger Spice stílusából.

 

A kilencvenes évekbeli megjelenését abszolút a bandában betöltött szerepe határozta meg, na meg az akkori divat. Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a kilencvenes évek egyes trendjei már önmagukban merészek és megosztók voltak. Manapság a monokróm, letisztultan nőies megjelenés sokkal inkább előtérbe került, Geri Halliwell pedig kapva kapott az alkalmon, hogy megvillantsa kifinomult stílusérzékét.

Természetesen az is sokat nyom a latban, hogy már nem a Spice Girls tagjaként turnézik, egészen más körökben mozog. Habár a stílust elsődlegesen a személyiség és a személyes ízlés határozza meg, a hétköznapok során betöltött szerepek is megkövetelhetnek bizonyos öltözködési szabályokat. Geri Halliwell – akit akár Geri Hornerként is említhetünk – nagyon sok nívós, elegáns eseményen vesz részt, ahol fontos és nélkülözhetetlen a finom, nőies külső.

Egy Forma-1-es csapatfőnök feleségeként szinte mindig a kamerák kereszttüzében áll, amire saját karrierje szintén rátesz egy lapáttal. Brit hírességként a királyi család több eseményén is részt vesz, amelyeken alapfeltétel az előkelően elegáns, kifinomult megjelenés.

A gyömbérvörös frizura tehát maradt, a dögös, vadóc stílus és a vékonyra szedett szemöldök ment. Geri Halliwell mind a hétköznapokon, mind pedig a vörös szőnyeges rendezvényeken kifinomultan és sikkesen öltözik, a fehér, illetve a semleges, világos árnyalatok eleganciájára bízza megjelenését. Egyszerűen imádjuk a stílusát!

Kiemelt kép: Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés