A szimpla fehér póló az alapruhatár része, az átalakítása pedig nem nagy ördöngösség. Csak egy cipőfűző kell, s máris nőies viseletté avanzsál.

hirdetés

Nem sok olyan ruhadarab van, amivel kapcsolatban ezt bátran kijelentenénk, de a fehér pólóval tényleg nem lehet mellényúlni. Különlegessége épp az egyszerűségében rejlik, bármivel kombinálható, remekül alkalmazkodik a különböző stílusú szettekhez. Fazontól függően egészen eltérő megjelenést kölcsönözhet, ráadásul praktikus trükkök segítségével még nőiesebbé és sikkesebbé varázsolható.

A fehér pólónak minden ruhatárban ott a helye. Farmernadrággal sportos, blézerrel összeboronálva elegáns, szoknya mellett dögös hatást kelt, a lehengerlő összhatásnak tulajdonképpen csak a kreativitás szab határt.

Fehér póló átalakítása egy cipőfűzővel

Noha sokan csak egy szimpla, unalmas felsőt látnak a fehér pólóban, nemcsak az az előnye, hogy kedvére lavírozhat a stílusok között, hanem egy egyszerű trükk segítségével pillanatok alatt nőies cropt toppá alakulhat. Csak egy fehér cipőfűző kell, s máris sikkes, nőies és dögös fazonná formálhatod a fehér pólódat.

A videóban lépésről lépésre láthatod, hogy miként kell átvezetni a fűzőt a póló alatt. A procedúra nem igényel különösebb kézügyességet, de még varrásra vagy tűzésre sincs szükség, a fűzős technika egész nap stabilan a helyén tartja majd a felsőt.

 

Mindenképpen célszerű olyan cipőfűzőt használni, ami még teljesen új és hófehér színben pompázik. A házi fehérítő praktikák segítségével egy már használt darabot is fel tudsz újítani, azonban maradhatnak rajta foltok, amitől egyértelművé válik, hogy a felsőt egy fűzővel bolondítottad meg.

Ami még rendkívül fontos a trükk esetében, hogy a póló lehetőleg laza, kissé túlméretezett fazon legyen. A tapadós verziókkal nemigen lehet úgy kivitelezni az átalakítást, hogy valóban csinos és könnyed esésű eredményt kapj. Lehetőleg V kivágású pólót használj, ugyanis a környakú darabok esetében az anyag sokkal nehezebben gyűrődik, a megújult fazon nem lesz ennyire letisztult és csinos.

Az oversize pólók hatalmas előnye, hogy akár lejjebb is húzhatod a felsőt, ebben a formában egy ejtett vállú blúzt kapsz eredményül. Ez a változat hihetetlenül dögös és nőies, látványosan megdobja a vonzerőt.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés