A fehér póló a ruhatár legjobban kihasználható darabja, és bár roppant egyszerű, nem minden esetben teszi snasszá a megjelenést, akár nőiesen is viselhető. A megfelelő holmikkal kombinálva szuper divatos, sőt, elegáns összképet teremt. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni, már egy színes nadrág, mintás szoknya vagy feltűnő cipő ki tudja belőle hozni a maximumot.

hirdetés

A fehér póló önmagában nem nagy durranás, ám pont a semleges jellege és letisztultsága a legfőbb előnye, amitől igazán könnyű nőiesen kombinálni. Ez az egyszerű alapdarab a ruhatár egyik legjobban variálható eleme, főleg nyáron. Bármilyen stílusba beültethető, egyik alkalommal sportos lehet, míg máskor lezseren elegáns. Nem muszáj túlbonyolítani, ha szereted az egyszerűbb szetteket, akkor elég farmerral házasítani, ilyenkor egy csipetnyi fűszer is sokat tesz az összképhez, például egy vidám cipő vagy szandál. Remekül bírja a színeket, mintákat, egyszóval tehát nincs olyan darab, amivel ne mutatna jól.

Ez a szimpla felsőrész szinte bármilyen lehet, a klasszikus szabások mellett megjelentek az oversize és a levágott verziók is, melyek csak még izgalmasabbá varázsolják a megjelenést. Ám, ennek ellenére könnyedén egyhangúvá válhat, ezért érdemes minél változatosabb holmikkal házasítani.

A fehér póló nőiesen: bármilyen stílusban jól mutat

A fehér póló remek kiegészítése lehet a színes, mintás daraboknak. Akár a mintában is megjelenhet a világos színárnyalat, ám az sem gond, ha ez nincs annyira hangsúlyosan elhelyezve. A fehér ebben az esetben a harmóniáért felel, finomabbá, nőiesebbé varázsolja az összképet, balanszként működik a szettben.

 

A túlságosan merész ruhadarabok sokszor harsánnyá, feltűnővé teszik a megjelenést. Ilyen esetekben különösen jól jön egy egyszerű póló, ami megteremti az egyensúlyt. Idén nagyon divatosnak számítanak a különféle fodros, csillogó darabok, melyek mellé érdemes letisztult, semleges darabot társítani.

 

A fehér póló feketével kombinálva sem hat unalmasnak, az ilyen összeállításokkal könnyen megidézheted a hatvanas évek játékos eleganciáját, főleg, ha miniszoknya is kerül az öltözékbe. Viseld egyszerűen szoknyával, esetleg rövidnadrággal és blézerrel. Ha pedig izgalmasabbá tennéd a megjelenésed, akkor dobd fel egy fehér zoknival.

 

A kétrészes, színes szettek hatalmas népszerűségnek örvendenek, ezeknek úgyszintén remek kiegészítése lehet a szimpla világos póló. Nem kell túl komolyan venni a dolgokat, a lazább darabokat akár edzőcipővel is variálhatod.

 

A nőies kosztümök sokféle stílusban megállják a helyüket, a fehér póló pedig kiegészíti az efféle szetteket. A miniszoknya eleve jól mutat vele, a lezser blézer pedig valósággal megkoronázza a megjelenést.

 

A nyár legpraktikusabb divatszíne akár az egész szerelést uralhatja, fehér nadrággal úgyszintén jól mutat a világos póló, hiszen ez az árnyalat deríti, fiatalítja az arcot, emellett szépen kihangsúlyozza a nyári barnaságot. Még izgalmasabb lesz az öltözék, ha nem a klasszikus fehér felsőrész mellett döntesz, hanem egy kicsit izgalmasabb fazont választasz.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

Képek a cikkben: Edward Berthelot / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés