Az egyszerű póló sokszor csak kallódik a szekrényben kihasználatlanul. Többször vesszük elő a látványosabb, díszesebb holmikat, pedig a minimalista megjelenésnek is megvan a maga bája és szépsége. Egy szimpla, T-vonalú pólófazon azonban rendkívül sokoldalú tud lenni, hiszen teret hagy az aktuális trendjegyeknek az öltözékben, ugyanakkor a visszafogott szerelésekben is jól mutat. Kifinomultan és lezseren egyaránt viselheted.

hirdetés

A szimpla póló gyakran csak akkor kerül elő, ha sportos szerelést állít össze magának az ember lánya, pedig nagyon könnyű elegánssá, nőiessé varázsolni néhány kézenfekvő kombinációval. Blézerrel összeboronálva például, sokkal nőiesebb hatást kelt, de nyár végén és ősz elején, a pántos ruhák alá is lazán felveheted.

Az egyszínű darabok bármikor kisegíthetnek sietős reggeleken, hiszen farmerral, zakómellénnyel házasítva, vagy szövetnadrág, midiszoknya mellé felkapva máris más arcát mutatja a póló. Az alábbi stílustippeket elnézve pedig, szinte bármilyen divatos öltözékbe bültethető.

 Az egyszerű póló távolról sem unalmas darab

Ha sokoldalú darabra vágysz, fehér vagy más neutrális színben vásárolj pólót. Ezek a darabok ugyanis remekül passzolnak majd a ruhatárad bármely darabjához, és a színes kiegészítőket is könnyebb hozzájuk igazítani. A letisztult stílus kedvelőinek is előnyösek lehetnek, mert rendezett és egységes hatást keltenek az öltözékben.

 

Talán nem is gondolnád, de a szimpla pólók az elegáns és extravagáns szoknyák mellett is tökéletesen megférnek, és ezalatt azt értjük, hogy akár tüllel is párba állíthatod őket.

 

A blézer és az öltönynadrág szinte kéz a kézben járnak a sima felsőkkel. Ezek a variációk egy kissé komoly, mégis lezser vonalat visznek a megjelenésbe. A szűk fazonú, térdig érő ceruzaszoknya még pólóval kombinálva is a nőiesség csúcsát horzsolja.

 

Egy-egy feliratos darab azért még becsúszhat az egyszerű póló típuskörébe, így a márkák emblémáival ellátottak is. Ezekkel a felsőkkel főleg lazább szettek alakíthatók ki, ha sportmárkáknál vásárolsz. A  nagy divatmárkák neveivel viszont már egészen sikkes vonalon lehet mozogni, ha alkalmazod a jellemző stílusjegyeiket a szerelésedben.

 

A retró divat miatt is érdemes beszerezni egy szimpla pólót. A pántos ruhácska alá felkapott felső ugyanis nagyon nőies hatást kelt. Nem utolsó sorban pedig így ősziesebbé teheted a kivágott, nyári egészruhákat.

 

Ne feledkezz meg róla, hogy a klasszikus nyári csomózós trükköt is bevetheted, ha már pólót viselsz. Pofonegyszerű megoldás, mégis csinosan lezser utcai viseletet hozhatsz létre egy ilyen trükkel.

 

Cikkfotók: Christian Vierig, Daniel Zuchnik, Edward Berthelot, Melodie Jeng/Contributor/GettyImages.

Kiemelt kép: Edward Berthelot, Melodie Jeng/Contributor/GettyImages.

  • Megosztás:
hirdetés