Egyszerű trükk egyetlen szimpla pólóval, s már kész is a sikkes nyári top. Nem kell hozzá kézügyesség, varrás nélkül, egyetlen perc alatt meg tudod csinálni.

hirdetés

Szimpla pólóból csinos nyári top: egyszerű trükk, varrás nélkül

Egy tudatosan felépített gardróbban garantáltan lapul egy szimpla, egyenes szabású póló. Ám sokan tapasztalják, hogy a kulcsdarabok egy idő után igencsak unalmassá tudnak válni. Néha eljön az a pillanat, amikor az ember félórányi gondolkodás után sem tudja eldönteni, hogy miben induljon el otthonról. A tipikus „nincs mit felvennem” érzés megmentői a szuper egyszerű internetes trükkök, amelyek látványosan fel tudják turbózni a meglévő ruhatár adta lehetőségeket.

Ez a gyors és egyszerű lépésekből álló átalakítós trükk egyáltalán nem igényel kézügyességet. Nincs szükség varrásra, öltésre, sőt, még biztostűre sem. Csak egy hosszabb selyemkendő és egy szimpla, hétköznapi póló kell a sikkes, nyitott hátú nyári top elkészítéséhez. Ha nincs kendőd, érdemes szétnézned a szekrényben, ugyanis a maxiruhák, szoknyák megkötői éppúgy megfelelnek a célnak.

 

Az interneten számtalan hasonló videóval lehet találkozni, ám a legtöbb trükk igényel némi ügyeskedést a tűvel és a cérnával, vagy épp szemmel látható az eredményen, hogy sufnituning módszerrel készült az adott ruhadarab. Ez a változat talán éppen azért lett olyan felkapott, mert csak két ruhadarabra van szükség hozzá, ráadásul csak pár mozdulat kell a tökéletes, elképesztően sikkes megjelenéshez.

A nyitott hátú blúzok hihetetlenül divatosak idén, noha a legtöbben nem szeretnének csak pár alkalom miatt beruházni egy ilyen dögös darabra. Pár lépéssel te magad is elkészítheted a kedvenc nyári topodat. Ráadásul még a méretproblémákkal, a keresztpántok hosszával sem kell megküzdened, ugyanis pont úgy tudod meghúzni a kendőt, ahogy az számodra kényelmes. Ennek köszönhetően a házilag összedobott felső tökéletesen passzol majd az alakodra.

Ha valóban nőies, kifinomult megjelenésre vágysz, érdemes a megkötő árnyalatát valamilyen formában a póló színéhez igazítani. A legegyszerűbb, ha szimpla fekete vagy fehér felsőt használsz, ugyanis a két alapszínhez bármilyen kendőt párosíthatsz. A kiegészítőkkel, táskával és cipővel még tovább finomíthatod az összképet.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés