A fekete nadrág igazi kulcsdarabnak számít ősszel. Rendkívül praktikus viselet az átmeneti időben, emellett pedig kifejezetten időtálló, ráadásul kortalanul divatos és stílusos is. Számtalan verzióban viselheted a ruhatár egyik legegyszerűbb kulcsdarabját.

hirdetés

Fekete nadrág viselése ősszel stílusosan, változatosan

A szimpla fekete nadrág jóformán nélkülözhetetlen alapdarabja a tudatosan felépített ruhatárnak. Bármivel kombinálható, változatosan viselhető, ráadásul sötét tónusának köszönhetően a jól eltalált fazonok még nyújtják is a lábakat, karcsúsítják a sziluettet. Nem véletlenül olyan népszerűek, tulajdonképpen soha nem mennek ki a divatból. Időtlen és kortalan klasszikusok, amelyek nem hiányozhatnak egy ütős hétköznapi összeállításból.

A fekete nadrágok előnye, hogy az esős, borús időszakban is bátran bevethetők, ugyanis a mély árnyalat cseppet sem kényes a sárra és a nyirkos időjárásra. Bár mi általában azt hangsúlyozzuk, hogy száraz, enyhébb időben ősszel és télen éppúgy célszerű vidám, élénk színeket, esetleg fehéret viselni, a fekete nadrág sokoldalúságára és praktikusságára nem tudunk rácáfolni.

A galériában mutatunk néhány izgalmas, alapdarabokból összeállított szettet, amelyeknek a fekete nadrág adja a vezérfonalát. Hihetetlenül sikkesek és határozottan feldobják az őszi megjelenést.

 

A fekete alapvetően egy elegáns szín, éppen ezért jóformán bármilyen fazonra és anyagra essen a választásod, az elegancia és a nőiesség szinte már garantált. Az összkép egyértelműen azon múlik, hogy mivel is kombinálod a kiválasztott darabot. Egy vagány, merész nadrág is lehet elegáns, miközben a kifinomult verziók éppúgy ütőssé és lezserré válhatnak egy őszi szett részeként.

A bőrhatású fekete nadrágok például önmagukban inkább a vagány, dögös vonalat képviselik, ám elegáns holmikkal kombinálva sokkal inkább kifinomult nőiességet tükröznek. Ugyanez igaz a klasszikus fekete farmernadrágokra. Attól függően, hogy kötött pulcsival vagy inggel boronálod össze őket, egészen más fényben tündökölnek.

A fekete nadrágok hatalmas előnye, hogy nyújtják a lábakat és karcsúsítják az alakot. Természetesen nem elegendő, hogy a kiválasztott nadrág sötét tónusú, az alakformáló hatás eléréséhez mindenképpen figyelembe kell venni a fazont is. Csodát nem kell várni tőlük, ám az tény, hogy az egyik legcsinosabb és legsokoldalúbban felhasználható kulcsdarabjai az őszi ruhatárnak.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés