Farmernadrág és farmernadrág között is van különbség, ám egy lazább fazon viselése nem feltétlenül hozza magával a lezser, hanyag megjelenést, ahogy egy tapadós, feszülős verzió sem elegánsabb a többinél. A szett összhatása egyértelműen a körítésen múlik, legyen szó vagány, kifinomultan nőies vagy éppen laza összeállításról, a farmernadrág csupán az alapot adja, melynek stílusa abszolút formálható. Mutatunk pár sikkes, csinos ötletet az őszi hétköznapokra.

hirdetés

Farmernadrág viselése változatosan

A farmernadrág megjelenhet vagány, nőies, vagy éppen lezseren elegáns összeállításokban is, az aktuális divat igencsak bőkezű a lehetőségeket illetően. Míg sokan mereven ragaszkodnak az egyes fazonok kategorizálásához, manapság cseppet sem egyértelmű, hogy a különböző nadrágok milyen szettek részeként állják meg a helyüket igazán. A szimpla farmer hétköznapiságával még tovább bonyolítja a helyzetet, sokoldalúsága éppen az egyszerűségében rejlik.

Legyen szó bő szárú, baggy, vagy éppen mamafazonú darabról, bármely verzió összeboronálható elegáns, vagy éppen lezser holmikkal is. Leginkább a kiegészítők, valamint a hangsúlyos ruhák adják meg a szett stílusát, a farmernadrágok zseniálisan működnek a különböző irányzatok mellett. A farmerek különlegessége éppen az, hogy könnyedén vezérfonalává válhatnak az outfitnek, miközben kellőképpen háttérbe szorulnak, az egyedi megjelenés javára.

Elképesztően vagánnyá válik, ha bőrhatású dzsekivel, bomber fazonú kabáttal viseled. A túlméretezett verziók még inkább fokozzák a vagány összhatást, amelyet még a nőiesebb kiegészítők sem lágyítanak el, ezek a darabok inkább csak sikkessé varázsolják az eredményt.

Letisztult, elegáns hatást kelt a farmernadrág, ha monokróm szettekben viseled. A szimpla kék farmeren túl számtalan árnyalat között válogathatsz. Vásárlás előtt célszerű átgondolni, hogy milyen tónusú ruhadarabok pihennek otthon a szekrény polcain, s ehhez igazítani a nadrág színét. A blézer és a garbó párosa még tovább fokozza az eleganciát tükröző kisugárzás báját és nőiességét.

Lezser megjelenést kölcsönöz a farmernadrág, ha túlméretezett holmikkal és sportcipővel párosítod. A hanyag összkép elképesztően trendi manapság, így nem ciki, ha a pulóvert csak félig tűröd be a nadrágba, vagy a pulcsi hossza kilóg az általad választott kabát alól. Amennyiben egy felsőt kötsz a nyakadba sál helyett, különösen laza összképet teremt majd az outfit.

A magas derekú farmernadrág hihetetlenül trendi és nőies, gyönyörűen kiemeli a vékony derékvonalat attól függetlenül, hogy milyen a lábszárfazon kialakítása. Rövidebb blézerrel, elegáns, sikkes kiegészítőkkel társítva roppant különlegessé válik a megjelenés.

Vannak, akik nem szeretnék túltolni az elegáns holmikat a szimpla hétköznapokon, éppen ezért esik a választásuk a csinos farmernadrágra. Nem feltétlenül kell túlgondolni a szetteket, a hanyag elegancia kifejezetten stílusos és ízléses összképet teremthet. A mokaszin gyűrött zoknival kombinálva rendkívül egyedivé teszi a nadrágot, miközben a hosszú kabát ellensúlyozza a szett lezser stílusát.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés