Az idei tavaszi divat repertoárja elképesztően széles körű és izgalmas, számos csinos darabot viselhetsz a farmernadrág helyett. Ezekkel érdemes felturbózni a mindennapi megjelenést.

hirdetés

Ezeket érdemes viselni farmernadrág helyett

A farmernadrágok nem csak a tavaszi ruhatár kulcsdarabjai, a trendi fazonok egész évben viselhetők és izgalmasan variálhatók. Bár valóban számtalan kombinációban és stílusban meg lehet mutatni őket, egy idő után már könnyedén unalmassá válhatnak. Ilyenkor érdemes egy picit újragondolni a hétköznapi megjelenést, és más csinos holmikkal helyettesíteni a farmereket.

Nem kell a teljes megjelenést átalakítani és átformálni, a tavaszi divat által reflektorfénybe emelt cuccok ugyanis egy az egyben megállják a helyüket a farmernadrágos szettekben. Legyen szó blézerről, kötött pulóverről, kardigánról, sportcipőről vagy magassarkúról, a trendi ruhadarabok könnyedén beilleszthetők a szettekbe, nem kell sokat gondolkozni az outfitek összeállításán.

A galériában mutatjuk, hogy melyek azok a tavaszi cuccok, amelyekkel abszolút helyettesíthetők a klasszikus farmernadrágok. Mindegyik szett más és más hangulatot, kisugárzást kölcsönöz a megjelenésnek, de egytől egyig stílusosak és izgalmas színfoltjai az utcai divatnak.

 

Idén roppant népszerűvé váltak az élére vasalt elegáns nadrágok, amelyeket nem csak kifinomult szettekben lehet bevetni. Edzőcipővel és pulcsival legalább olyan remekül mutatnak, mint blézerrel vagy csinos kis blúzzal összeboronálva, a megjelenés abszolút személyre szabható a segítségükkel. Ugyanez igaz a kényelmes, légies vászonnadrágokra is, amelyeket szintén változatosan és izgalmasan lehet variálni az átmeneti szezonban, és remekül bevethetők farmernadrág helyett. Bár a leggings nagyon megosztó viseletnek számít az utcai divatban, sokan még mindig inkább harisnyaként tekintenek rá, oversize felsőkkel és blézerekkel kombinálva határozottan stílusossá teszik a megjelenést.

A farmernadrágok helyett ráadásul nem csak nadrágokat lehet bevetni, a szoknyás szettekről sem szabad megfeledkezni. Ha nem szereted kivillantani a lábaidat, érdemes a szezon kedvenc midi, illetve maxi fazonjai között nézelődni, amelyek úgyszintén divatosak és nőiesek. A pliszírozott szoknyák, a szaténszoknyák és a hosszú, egyenes szabású ceruzaszoknyák éppúgy ott vannak a porondon. A retró farmerszoknyák visszatértével a farmeres szettek sem alakulnak át teljesen, az összkép mégis egészen más hatást kelt.

Kiemelt kép: Gotham/GC Images/Jeremy Moeller/Isa Foltin/Getty Images for Ad Alliance/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés