Eva Longoria a téli trendek legütősebb darabjait kombinálta egyetlen szettben. A csillogás a hétköznapi összeállításokba is simán belefér, nem kell karácsonyig várni a flitterrel és a strasszokkal.

hirdetés

Nyakunkon a téli időszak, s noha még senki nem vetette be az ünnepi hangulatú szetteket, a csillogással cseppet sem lehet mellényúlni. Ugyan az időjárás egyelőre csak finoman jelzi, hogy közeleg a karácsonyi időszak, az ütős téli trendek már most beférkőztek az utcai divatba.

Eva Longoria sem várt tovább, úgy döntött, itt az ideje egy kicsit felfrissíteni az őszi megjelenését. A tél legmenőbb darabjait boronálta össze, a végeredmény pedig egyszerre elegáns, merész, stílusos és nőies. A színésznő bebizonyította, hogy a flitteres, csillogó darabokkal semmiképp nem érdemes az ünnepi vacsoráig várakozni!

Eva Longoria bevetette a legütősebb téli trendek sikkes darabjait

A csillogó trendek idén abszolút előtérbe kerültek. Bár sokan kizárólag a karácsonyi családi összejövetelen vagy a szilveszteri bulin tudják elképzelni a hasonló, ragyogó blúzokat, Eva Longoria most megmutatta, hogy elegáns, mégis hétköznapi szettbe is simán beleférnek az egyébként feltűnőbb darabok.

Még csak azt sem lehet mondani, hogy visszafogta magát, hiszen egy erős mintázatú, tweedanyagú kockás blézerrel párosította a flitteres felsőt. A kockás holmik idén ugyancsak a téli szezon legnépszerűbb darabjai lesznek, amivel talán nem is okozunk túlzottan nagy meglepetést a divat kedvelőinek. Az anyagok rendkívül eltérnek egymástól, azonban éppen ez a kontraszt teszi izgalmassá az egyébként letisztult, nőies összeállítást.

A téli időszakban sokan inkább háttérbe szorítják az elegáns fekete nadrágokat. Azonban úgy tűnik, ezek a könnyed darabok idén egyértelműen letarolják az eddig listavezető farmereket. Garantálják a visszafogott, ízléses kisugárzást, miközben a megfelelő fazonok még az alakot is határozottan előnyösen formálják, karcsúsítják a sziluettet.

 

Eva Longoria akár tudatosan, akár nem, de arra hívta fel a figyelmet ezzel az összeállítással, hogy a csillogó holmiknak már most eljött az ideje. A fekete-fehér összeállításokban rejlő izgalmas lehetőségeket úgyszintén feltárta, ebben a formában ugyanis még a szimpla fekete és fehér holmik is garantáltan kilépnek az „ünneplős” szettek skatulyájából.

Noha a színésznő Chanel darabokat viselt, ehhez hasonló kulcsholmikra bármelyik fast fashion üzletben rábukkanhatsz. A kockás tweedblézer és a széles szárú, elegáns anyagú fekete nadrág igazi klasszikus, manapság pedig a csillogó blúzok éppúgy temérdek változatban és fazonban megtalálhatók a boltok polcain.

Eva Longoria nem csupán a szettjébe csempészte bele a téli trendek legütősebb darabjait, a frizuráját szintén az új divathoz igazította. A rövidke bobfazon elképesztően jól áll neki!

Kiemelt kép: Jon Kopaloff/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Stefanie Keenan/WireImage/Jon Kopaloff/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés