Eva Longoria zseniális érzékkel variálja a szezonális kulcsdarabokat, ezek az őszi szettek rendkívül egyszerűek, mégis magukra vonzzák a tekintetet. A gyönyörű színésznő szinte soha nem hibázik, ha divatról van szó.

hirdetés

Bár naptár szerint már kezdetét vette az őszi szezon, az időjárás még inkább a nyarat idézi. Ám sokan már ilyenkor begyűjtik az inspirációkat a hűvösebb időszakra, hogy olyan sokoldalú ruhákra és kiegészítőkre tegyenek szert, amelyek könnyedén és sokféle kombinációban variálhatók. Eva Longoria remek tippekkel szolgál az őszi ruhatár összeállításához, repertoárjából a kényelmes, lezser holmik sem hiányoznak.

Eva Longoria így trükközik az alapdarabokkal: őszi szettek ízlésesen, sikkesen

Eva Longoria stílusa egyszerűen magával ragadó, holott egyáltalán nem gondolja túl hétköznapi szettjeit. A vörös szőnyegen izgalmas fazonokban is láthatjuk, azonban, amikor nem kell estélyiben vonulnia, inkább a szimpla kulcsdarabokat választja. Zseniális érzékkel variálja a szezon trendi fazonjait, pontosan tudja, hogy mi áll jól neki. Átlag alatti, 155 centiméteres magasságát remekül ellensúlyozza öltözékeivel, ruhatárából mindenki tud ihletet meríteni.

Gyakran kombinálja a különböző stílusokat, ezzel visz egy kis izgalmat, játékosságot és egyediséget a megjelenésébe. Előfordul, hogy baseballsapkával és edzőcipővel viseli az oversize blézert, de az egyszerű farmernadrág mellé is szívesen választ egy csinos kis magassarkút és gyönyörű, nőies blúzt.

A galériában megtekintheted Eva Longoria legsikkesebb őszi összeállításait. A legtöbb szett szimpla alapdarabokból épül fel, a színésznő mégis hihetetlenül stílusos.

 

Eva Longoria egyik kedvenc alapdarabja az A vonalban szélesedő, lazább szabású farmernadrág. Persze a csinos farmereket nem csupán az őszi időszakban veti be, ragaszkodik a lezser eleganciához, amelybe a trendi darabok abszolút illeszkednek.

A kötött pulóvereket és a garbónyakú felsőket is előhalássza ilyenkor a szekrényből, ahogy a csinos magas sarkú csizmák szintén előkerülnek a gardrób mélyéről. Persze a szoknyákról sem mond le, azonban hűvösebb időben a rövidebb szabású ruhákat már különleges, dögös harisnyákkal párosítja.

A színésznő egyébként is gyakran visel feketét, így nem meglepő, hogy ősszel is előszeretettel választja az éjsötét árnyalatot. Gyakran veti be monokróm szettekben, ami kifejezetten előnyös számára, ugyanis a fekete összeállítások optikailag nyújtják az alakot. A fekete mellett a szezon egyik kedvenc tónusának, a bézsnek a különböző verzióit választja a legsűrűbben.

Tudja, hogyan teheti izgalmasabbá a szimpla kulcsdarabokat, nem fél kombinálni a különböző stílusokat. Eva Longoria imádja a kényelmes, sportos holmikat, eközben nem szorítja háttérbe vibrálóan nőies kisugárzását sem.

Kiemelt kép: Ilya S. Savenok/Getty Images for MACRO Lodge/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés