Marion Cotillard a medence mellett mutatja meg, hogy melyek lesznek idén a legütősebb téli trendek. A francia sikk idén sem hagyja figyelmen kívül a letisztult eleganciát.

hirdetés

Úgy tűnik, hogy a téli időszak és az igazi hideg még várat magára. Idén az átmeneti szezon tényleg átmeneti, még épphogy belekóstoltunk az őszbe, s lassan már közelednek a téli hónapok. A divatkampányok tervezőinek, a divatfotózások mögött álló kreatív szakembereknek sincs könnyű dolga, ám a W magazin munkatársai tényleg különleges ötlettel oldották meg a furcsa időjárás okozta kettősséget. Marion Cotillard a medence mellett üldögélve mutatja be a téli trendeket.

2023-ban igencsak hosszúra nyúlt az indián nyár. A magazin éppen ezt használta ki akkor, amikor az év talán legegyedibb fotózását szervezte. Valljuk be, ilyenkor már kissé idegennek tűnnek számunkra a medence mellett pózoló modellek, ám idén nem szokatlan a felemás hangulat, hiszen egészen sokáig erőlködött az enyhülést hozó indián nyár. A képek kissé ambivalens érzéseket váltanak ki az emberből, s talán éppen ettől olyan különlegesek.

Mivel manapság sokan utaznak el a karácsonyi szezonban melegebb éghajlatú helyekre, az sem kirívó, ha a téli kollekciókban body-ként is viselhető fényes anyagú, vagy csillogó díszítésű fürdőruhák úgyszintén felbukkannak.

Marion Cotillard a medence mellett hangolódik az ünnepekre: izgalmas téli trendek jönnek

A gyönyörű francia színésznő, Marion Cotillard lehengerlő magabiztossággal mutatja be a 2023-as téli trendeket egy frissítő ital és egy hideg vizes uszoda mellett. A szettekből nem maradhattak ki a legerősebb divatrészletek, ahogy a francia sikk sem szorult háttérbe. A fotózáshoz a Chanel biztosította a sikkes, változatos darabokat, amelyek egyébként remekül passzolnak a színésznő személyes ízléséhez, stílusához.

Úgy tűnik, hogy a tweed idén is hatalmas divat lesz. A Chanel divatház kedvenc blézerei és kosztümszettjei ugyanis irányadóak a téli trendekben, a hasonló fazonú kreációk szinte minden divatmárka kínálatában megjelennek. Továbbra is a kockás darabok viszik a prímet, de az egyszínű, letisztultabb verziók éppúgy divatosnak számítanak majd.

A tweedholmik népszerűsége nem véletlenül olyan széles körű a téli időszakban. A vastagabb anyagnak köszönhetően az efféle blézerek komfortosabbak, melegebbek, ezáltal sokkal jobban passzolnak egy téli összeállításhoz. Abszolút megkönnyítik réteges öltözködést, miközben egy fikarcnyit sem vonnak le a nőiességből és az eleganciából. A blézerek mellett a miniszoknyák is előtérbe kerülnek majd, természetesen harisnyával és magas szárú csizmával kombinálva.

Már ősszel is megfigyelhető volt, hogy a csillogó holmik nem csupán a bulikban tarolnak, az utcai divat vérkeringésébe éppúgy beépültek. Noha még senki nem énekelgeti az All I Want For Christmas Is You-t, ahogy közeledik az ünnepi időszak, a csillogó, ragyogó ruhadarabok egyre inkább átveszik az uralmat a mindennapi és alkalmi irányzatokban egyaránt.

Jöhetnek a flitterek és a strasszok, de természetesen a fémhatású, metálos darabokra sem kell nemet mondani. Marion Cotillard igazi partiszetteket mutatott meg a fotózás során, amelyekben azért még mindig ott lapul a visszafogott, nőies francia sikk.

A vörös rúzs, a piros körömszín és a könnyed, loknis hollywoodi frizura abszolút meghatározza a téli szépségtrendeket, ráadásul mindegyik részlet tökéletesen passzol a francia stílusú, partihangulatú darabokhoz.

Kiemelt kép: Marc Piasecki/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés